Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2007

Για κόψιμο ο Bob

Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων. «Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται.
Newsroom | ΔΟΛ

Το κείμενο που παραθέτω από τον ΔΟΛ, αφορά το αβέβαιο, πια, μέλλον του Bob Σφουγγαράκη στο ελληνικό τηλεοπτικό στερέωμα. Οι Έλληνες, ασφαλώς και το μόνο πράγμα που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση και από το οποίο πρέπει να φοβούνται είναι ο Σφουγγαράκης.

Εγώ λέω να το κόψει το ΕΣΡ. Μάλιστα εισηγούμαι να βασανίσουν και δημόσια σε κάποια πλατεία σφουγγάρια για παραδειγματισμό. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας.

Απορία. Βλέποντας τηλεόραση στην Ελλάδα δεν είναι εμφανές ότι τα μέλη του ΕΣΡ πρέπει άμεσα να πανε σπίτι τους;

5 σχόλια:

Unknown είπε...

mallon o bob den tous dinei tosa xrimata osa ta ipoloipa skoupidia tis tv

Ιωάννα είπε...

Ρε, προφανώς θα το απαγορεύσουν σαν παιδικό πρόγραμμα. Δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα να παίζει ο Μπομπ απέναντι από τα παρατράγουδα...

Ανώνυμος είπε...

giati leme "meli" tou ESR ? apo ti sixnotita ton paremvaseon tou 8a elega oti olos o ESR apotelite apo mia 45-50ara nikokira pou akoui tv tin ora pou pleni ta piata ! ta skoupidia pou e3eutelizoun ton ka8e pikrameno apo tis 12 mexri kai tis 6 den exoun pira3i kanena profanos !

Ιωάννα είπε...

Δεν έχω δει ποτέ για να ξέρω. οπότε δεν το κρίνω... Αλλά δεν μου φαίνεται εξωφρενικό το γεγονός.

Δεν λέω ότι δεν έχει εκατοντάδες άλλα πράγματα να κόψουνε, αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας που αρχίσανε με αυτό.

:P

Ανήρ Πάφιος είπε...

Πάει. Τελικά κόπηκε όπως με ενημέρωσε ένας συνάδελφοπς στην σχολή!!

Related Posts with Thumbnails