Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

Βρε λές;

Μιλώντας για την προεδρική κούρσα στην Μεγαλόνησο, βρήκα ένα ενδιαφέρον στοιχείο στον Πολίτη, και συγκεκριμένα στα παραπολιτικά του.
Πέρα από τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό των μεγάλων κομμάτων και των υποψηφίων τους, μεταξύ των πολιτών κυκλοφορούν και άλλες δημοσκοπήσεις τις οποίες συνήθως τα ΜΜΕ αποσιωπούν. Για παράδειγμα χθες στην Πάφο κυκλοφόρησε μία νέα δημοσκόπηση η οποία δίνει στον Ανεξάρτητο Υπερκομματικό Υποψήφιο Ανδρέα Ευστρατίου 36%, στον Κώστα Θεμιστοκλέους 1%, στον Ιωάννη Κασουλίδη 21%, στον Δημήτρη Χριστόφια 22% και στον Τάσσο Παπαδόπουλο 20%. Η δημοσκόπηση ήταν International, όμως, δεν διευκρινίζεται τι ερωτήματα τέθηκαν στους ψηφοφόρους ούτε και ποιο ήταν το δείγμα. Το μόνο σαφές στοιχείο της δημοσκόπησης είναι ότι ο Ανδρέας Ευστρατίου περνά σίγουρα στο 2ο γύρο, ο Κώστας Θεμιστοκλέους δεν έχει καμιά τύχη, ενώ οι άλλοι 3 συνυποψήφιοί του δίνουν μάχη για τη 2η θέση.
Εφημερίδα "Πολίτης" 2/11/2007
Αντε, 2ος γύρος με σύντροφο και Ανδρέα Ευστρατίου. Και θα πόνταρα πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το βράδυ των εκλογών τα πανυγήρια δεν θα ήταν κόκκινα, κρίνοντας από την μέχρι στιγμής εκφρασθήσα αγάπη μεταξύ των κομμάτων...

Σαν αποτέλεσμα πάντως, αν όντως έγινε τέτοια δημοσκόπηση, δείχνει ότι τελικά ο κόσμος έχει και χιούμορ!

1 σχόλιο:

Ανήρ Πάφιος είπε...

Είδες; Αν δεν σε στηρίξει η οικογένεια σου, ποιός θα σε στηρίξει;
:D

Related Posts with Thumbnails