Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Πρόγνωση σφραγίδα

Μια μέρα μετά τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, ήθελα να ελέγξω τις επιδόσεις του google predictor αναφορικά με την πρόβλεψη του νικητή. Κυρίως να δώ σε ποιές θέσεις τοποθετούσε χώρες που κόπηκαν στον ημιτελικό που πέρασε. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης βέβαια δεν μπορούσε να με βοηθήσει ως προς τον στόχο μου...

Η πρόγνωση που έδινε (και δίνει μέχρι και αυτή τη στιγμή) ήταν εκπληκτική. Κατ' αρχήν, σίγουρη νικήτρια δίνει την Ιρλανδία, η οποία όμως δεν ικανοποιείται μόνο στην πρώτη θέση, αλλά καταλαμβάνει και τη δεύτερη! Τρίτη η γερμανίδα, που άλλαξε θέση με τους δανούς. Συνοπτικά, ο πίνακας με τα επτά τραγούδια που καταλαμβάνουν τις 10 πρώτες θέσεις αυτή τη στιγμή με βάση το Google είναι:Αν απορείτε για τα ελληνικού ενδιαφέροντος τραγούδια, η Ελλάδα φιγουράρει με πτωτική τάση στις θέσεις 13 και 16, ενώ η Κύπρος, με την αηδία που έστειλε, καταλαμβάνει τις θέσεις 46 και 48. Αν αναλογιστείτε ότι οι συμμετέχοντες είναι 43 μόνο, καταλαβαίνετε πόση αξία δίνει η google στο τραγούδι της Κύπρου.

1 σχόλιο:

chrys είπε...

Πολύ καλό! Του χρόνου θα χρησιμοποιήσω ένα συνδιασμό google predictor/predictions online/προβλέψεις γενέκας και θα φκάλω τις διακοπές μου!

Related Posts with Thumbnails