Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2009

Λάδι ο υπουργός

Να πώ τώρα ότι εξεπλάγην; Θα πω ψέματα. Υπήρχε ένας, έστω ένας, που περίμενε ότι η ανακριτική ομάδα για το θέμα των καταγγελιών για τον υπουργό γεωργίας θα κατέληγε σε άλλα συμπεράσματα; Ο υπουργός καταγγέλθηκε από υφιστάμενό του ότι παρενέβαινε προς την επιτροπή διορισμών ωρομισθίων του υπουργείου του "βολεύοντας" δικούς του. Είναι αληθεια όμως ότι και η περίπτωση του λειτουργού δεν είναι από αυτές που θα έλεγε κανείς φυσιολογικές (κυπριακώς "νορμάλ"). Είκοσι χρόνια βρίσκεται σε απόσπαση στην θέση του ως μέλος της επιτροπής διορισμών ωρομισθίων.

Τελος πάντων, το αποτέλεσμα από τις αστυνομικές ανακρίσεις είναι ότι δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τις καταγγελείες εις βάρος του υπουργού. Αντίθετα ο καταγγέλλων κατηγορείται για ποινικό αδίκημα, αφού με βάση τους νόμους για τις επιτροπές διορισμών κλπ, όφειλε να είχε καταγγείλει ενδεχόμενες παρεμβάσεις του υπουργού ή άλλου εντός 3 ημερών από αυτές και όχι μετά από μήνες.

Να χαρώ εγώ την τίμια γυναίκα του Καίσαρα, με τα μαχαίρια στα κόκαλα... Και να δω ποιος θα είναι ο επόμενος υφιστάμενος που θα τολμήσει να καταγγείλει παρέμβαση από προϊστάμενό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails