Πέμπτη, Ιουλίου 29, 2010

Γραμματείς και Φαρισσαίοι

Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα, τελικά, κρύβεται μια γραμματέας! μια γραμματέας που του ροκανίζει τη θέση! Δεν εξηγείται αλλιώς. Μετά τη γραμματέα του Άντρου Κυπριανού που πριν ένα μήνα έστειλε τους ρουσφετοκαταλόγους του Άντρου στα ΜΜΕ, ήρθε η γραμματέας του διευθυντή του γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας, Βάσου Γεωργίου. Αυτή, βέβαια, δεν έστειλε καταλόγους στα ΜΜΕ, αυτή έκανε η ίδια ρουσφέτι, εις το όνομα του Προέδρου, του Διευθυντή του και του μεγάλου κόμματος. Αυτό βγήκε ανερυθρίαστα και είπε ο ίδιος ο Βάσος Γεωργίου, του οποιόυ οι υπογραφές ήταν πάνω στα αιτήματα για μετακινήσεις στρατιωτών που στάληκαν στο ΓΕΕΦ. Δικές του ήταν οι υπογραφές, αλλά δηλώνει και αυτός αθώος. Και γιατί παραιτήθηκε; Και γιατί ο Πρόεδρος δέχθηκε την παραίτηση αν η γραμματέας έκανε τη δουλειά; Και γιατί η γραμματέας δε είναι υπο κράτηση για πλαστογραφία; Αντί να απαντήσει σε τέτοιου είδους θέματα βγήκε στα κανάλια και έλεγε για το πραξικόπημα.

"Κάποιοι πριν λίγα χρόνια δεν ζήτησαν τη μετακίνηση ολίγων στρατιωτών κύριε Παπαδόπουλε" έλεγε χθες βράδυ με έπαρση και ύφος καθηγητή στο MEGA, παραδεχόμενος εμμέσως ότι "κάποιοι" λίγα χρόνια μετά τη ζήτησαν, "Κάποιοι πήραν χιλιάδες στρατιωτών πριν λίγα χρόνια και τους οδήγησαν στο θάνατο". Τί μας λέτε κύριε Γεωργίου; Τί αηδίες είναι αυτές; Επειδή κάποτε οι "κάποιοι" έκαναν πραξικόπημα και οι Τούρκοι εισβολή, νομιμοποιείται το ΑΚΕΛ να μετακινεί σήμερα στρατιώτες με κομματικές παραγγελείες; Σας αφιερώνω αυτόυσιο το σχόλιο του κυβερνητικού σας εκπροσώπου "Απ' όν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του".

Αφού αποφάσισε να κρατήσει μια "αξιοπρεπέστερη" στάση παραιτούμενος του αξιώματός του και άρα αναλαμβάνοντας ευθύνη για όσα γίνονταν, γιατί δεν έμεινε σε αυτή τη στάση παρά άρχισε να περφέρεται στα τηλεοπτικά παράθυρα και να υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών; Γιατί αυτά τα είπε και το μεσημέρι στο ΡΙΚ, αυτούσια. Βρέθηκαν τα έγγραφα με τα αιτήματα, φέροντας την υπογραφή του στο ΓΕΕΦ, ακολούθως παραιτείται, αλλά κατηγορεί τη γραμματέα για το ότι αυτή έστησε εν αγνοία δική του το παραμάγαζο, και τελικά με φαρισσαϊκή υποκρισία περιφέρεται στα ΜΜΕ κατηγορώντας "κάποιους" που έκαναν πραξικόπημα. O tempora, o mores!

2 σχόλια:

Trelo agori είπε...

Poios en toutos o ilithios re?

Ανήρ Πάφιος είπε...

trelo agori, (άκου τρελό αγόρι!) κατ αρχήν προσοχή στους χαρακτηρισμούς, η ΚΥΠ μπορεί να σε βλέπει :P ΚΑτά δεύτερον, ο Βάσος Γεωργίου είναι στέλεχος του ΑΚΕΛ, και αν δεν είμαι λάθος παιδικός φίλος του Χριστόφια. Ήταν διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας και παρετήθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν διέρρευσαν κάτι στοιχεία με την υπογραφή του για μεταθέσεις στρατιωτών. Ο ίδιος λέει ότι δεν έκανε ρουσφέτι αλλά απλά εξυπηρεετούσε ανθρωπιστικά αιτήματα και επίσης κατηγορεί τους "άλλους" ότι οι "άλλοι κάποτε εκάμαν πραξικόπημα" επομένως δε δικαιούνται να τον κατηγορούν για ρουσφέτι.

Related Posts with Thumbnails