Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2006

Τιμωρήθηκαν οι "Αποδείξεις" πορνο

πρόστιμο 250.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Αντέννα για την εκπομπή «Αποδείξεις» του Νίκου Ευαγγελάτου από το ΕΣΡ, το οποίο έκρινε ότι «κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν οκτώ διαφορετικά βίντεο με σεξουαλικές πράξεις νέων ανθρώπων κατ΄επανάληψη και ότι για την ενημέρωση του κοινού επί των προβλημάτων στα σχολεία δεν ήταν απαραίτητη η προβολή και μάλιστα κατ΄επανάληψη τόσων σεξουαλικών σκηνών, για τις οποίες δεν υπάρχει βεβαιότητα ότι πρόκειται για μαθητές και μαθήτριες».

Πάλι καλά που επιβλήθηκε μια ποινή, αν και στον ΑΛΦΑ για τις δηλώσεις Τριανταφυλλόπουλου για το μαύρο χρήμα σε πολιτικούς (οι οποίοι κιόλας δεν κατονομάστηκαν) είχε επιβληθεί πρόστιμο 500.000. Ίσως έκριναν πιο σοβαρό παράπτωμα το να αφήνει κανείς υπονοιες για κάτι παρά να το δείχνει ξεκάθαρα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

Eprepe na tous syxaroun gia thn protoboulia toys na dei3oun tsonda

Ανήρ Πάφιος είπε...

Είναι αλήθεια ότι δεν είδα όλη την εκπομπή... Αλλά στο μικρό τμήμα που είδα είχε μεγάλη δοσή από την σπαστική επιμονή του ρεπόρτερ των αποδείξεων να λέει 3 και 4 φορές το ίδιο πράγμα, έχοντας σαν εικόνα βεβαίως την .... πράξη!! 3 φορές σε επανάληψη, για εμπέδωση!

par...alogos είπε...

grXter welcome στην παρέα των bloggers...

Ανώνυμος είπε...

arxwn
perimenoume kai alla ar8ra tou filou grxer

Ανώνυμος είπε...

καλά τα είπε ο ευαγγελάτος. δώστε τσόντα στον λαο

Related Posts with Thumbnails