Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2006

Φρενίτιδα

Έξω από τα καταστήματα κατασκήνωσαν για ημέρες προκειμένου να αποκτήσουν το Playstation 3 της Sony εκατοντάδες Αμερικανοί!

Η Sony ελπίζει ότι η διαθεσιμότητα της κονσόλας στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ανέβει στο ένα εκατομμύριο συστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ για το πρώτο διάστημα διέθεσε στα καταστήματα περί τα 400 χιλιάδες. Σύμφωνα με το Reuters, σε site δημοπρασιών εμφανίστηκαν πωλητές ζητώντας 5.000 δολάρια για μία κονσόλα, αλλά και προσφορές έως... 30.000 δολάρια.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η καινούργια παιχνιδομηχανή μπορεί να έχει διάρκεια ζωής έως και δέκα χρόνια και θα βοηθήσει τη Sony να καθιερώσει τo Blue-ray ως το καινούργιο στάνταρτ στα DVD επόμενης γενιάς. Στο μεταξύ τα πρώτα προβλήματα φαίνεται να εμφανίστηκαν και που ήταν αναπόφευκτα, ειδικά σε θέματα backward compatibilty. αφού 200 από τους τίτλους του PlayStation και του PlayStation2 δεν «συνεργάζονται» απρόσκοπτα με το PlayStation 3.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Diarkeia zwis ews kai 10 xronia??? LOLLLL!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

simio8ike kai o protos fonos gia konsola e3o apo katastima pou poulouse tin polipo8iti pexnidomixani

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA... skotwnw adrwpon gia mian konsonan!!! Telika nomizw oti to Southpark is always one step ahead, kai polloi mporoun na paroun polla xrisimi i8ika didagmata. Parapempw sto epeisodio 'Go God Go' pou metado8ike prin peripou ena mina!

Ανώνυμος είπε...

give me my wii!

Related Posts with Thumbnails