Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2006

Κλίντονς: Αυτοί που διαδέχονται τους Μπους!

Τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν στις υπερατλαντικές διεργασίες για τις προεδρικές. Το ζεύγος Κλίντον μάλλον από ότι δείχουν τα πράγματα θα επανεγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, διαδεχόμενο για δεύτερη φορά έναν τύπο ονόματι Τζωρτζ Μπούς... Τον νεότερο. Μake no mistake, όπως θα έλεγε και ο ίδιος.

Μόνο που τώρα η είσοδος θα γίνει με ανανεωμένους ρόλους. Η τέως πρώτη κυρία θα μπαίνει ως πρόεδρος και ο τέως πρόεδρος θα μπαίνει σαν.. πρώτος κύριος!


Επίσης for the record, νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ένα ζεύγος καταλαμβάνει εναλλάξ την εξουσία σε ένα κράτος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ πιστεύω ότι η Χίλαρυ είναι η επόμενη πρόεδρος -όπως θυμάσαι τό είχα διασυνδέσει με ενδεχόμενη επανεκλογή του Μπους το 2004- αλλά αν ξεφύγω απ' την διαίσθηση και πάω στη λογική ανάλυση των δεδομένων, η Χίλαρυ αν και έχει πολλά υπέρ έχει και κάποια κατά που θα τής δυσκολέψουν την πορεία: Οι Αμερικάνοι είναι συντηρητική κοινωνία -όσο κι αν θέλουν να μας πείθουν για το αντίθετο- οπότε το να εκλέξουν γυναίκα πρόεδρο είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Κι έπειτα υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές με αξιώσεις τόσο στους Δημοκρατικούς αλλά και στους Ρεπουμπλικάνους (όπως ο πολύς ΜακΚέιν)... Ακόμα παίζει και το σενάριο οι Ρεπουμπλικάνοι να βάλουν ως αντίπαλο την Κοντολίζα (καί γυναίκα καί ''Αφροαμερικάνα'')... Ίδωμεν και όπως λες κι εσύ... Politics!!

Related Posts with Thumbnails