Πέμπτη, Φεβρουαρίου 14, 2008

Σεισμός... ερωτικός

Και ενώ έγραφα κάτι για το blog, άρχισα να νομίζω ότι είχα ζαλάδα... "Ψιλοκουνιώμουνα". Είδα αριστερά μου την πόρτα χόρευε. Ωχ, λέω πάλι σεισμός. Δεν φάνηκε πολύ ισχυρός στην αρχή και τον αγνοώ. Συνεχίζω να γράφω. Δυναμώνει. Στο μεταξύ αρχίζω να σκέφτομαι ότι κουνιέμαι για αρκετή ώρα. Πλέον χορεύει έντονα και ο Φοίβος, η μασκότ των ολυμπιακών, που κρέμεται στο δωμάτιο μου. Βάζω παπούτσια. Ακόμα κουνιόμαστε. Οπότε εκείνη ήταν η στιγμή που λέω. Πρέπει να είναι σοβαρά τα πράγματα!

Στο ΣΚΑΪ μιλούν για τον σεισμό που νιώσανε στην Αθήνα. Σε λίγο λένε και για τον σεισμό της Κρήτης, και για τον σεισμό στα Γιάννενα. Όλη η Ελλάδα τελικά κουνήθηκε. 6,5 - 6,8 ρίχτερ μόλις τώρα ανακοινώθηκε το μέγεθός του. Κοντά στην Καλαμάτα, σε θαλάσσιο χώρο το επίκεντρο (εδώ γειτονιές μας). Την διάρκεια περιμένω να ανακοινώσουν. Θα είναι νομίζω πιο τρομακτικό από τα μεγέθη που ήδη ανακοινώθηκαν!

4 σχόλια:

par...alogos είπε...

Εγώ δεν ένιωσα τίποτα.
Ύπνος βαρύς εν μέσω εξεταστικής περιόδου δηλαδή...
Τον άλλο μήνα πάλι!!!

Ιωάννα είπε...

Ούτε εγώ ένιωσα τον πρώτο σεισμό. Και μ' αρέσει ο σεισμός! Αρκεί βέβαια να μην πέσει το σπίτι να με πλακώσει...

Πάντως πέρα από την πλάκα, πολλοί σεισμοί τώρα τελευταία, θα κάνει κανένα 7,5άρη κάποια ώρα και δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε.
Το φαινόμενο έχει αρχίσει να με φοβίζει...
Και το κακό είναι ότι έχουμε συνηθίσει πλέον και ήμαστε λίγο απαθοίς ως προς το φαινόμενο.

Ανώνυμος είπε...

hahahaha... gamato!!

Ιωάννα είπε...

Καλά δεν είναι ανάγκη να γελάς...
Απαθείς ήθελα να πω.

Related Posts with Thumbnails