Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2009

Excited Mr. Christofias

Θυμήθηκα, τότε που είχαμε τις προεκλογικές εκστρατείες, που κατηγορούσαν τον Χριστόφια ότι δεν ήξερε αγγλικά και αυτό ήταν πρόβλημα. Και μετά διαβάζουμε τις χτεσινές του δηλώσεις για τους ημικρατικούς οργανισμούς και τα διοικητικά τους συμβούλια. Ναι, αυτό το θέμα ακόμα τρέχει στη Μεγαλόνησο...
Σε παρατήρηση πως κυριαρχεί το θέμα του ΚΟΤ διερωτήθηκε γιατί θα είναι έκπληξη αν μετακινηθεί ο ΚΟΤ ή ο οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός από οποιονδήποτε κόμμα.

«Τι σημαίνει έκπληξη; Υπάρχουν δηλαδή τιτλοποιημένοι οργανισμοί πάνω σε κόμματα;”, διερωτήθηκε και εξέφρασε την εκτίμηση πως «έχουν ευθύνη και κόμματα για όλη αυτή τη συζήτηση και το excitement (ενθουσιασμός) που δημιουργείται».

Δ. Χριστόφιας, 30/07/2009
Ναι, ο ίδιος χρησιμοποίησε τη λέξη excitement ακριβώς όπως πιο πάνω! Η μετάφραση είναι επιπρόσθετη. Νά λοιπόν και η απόδειξη ότι τα αγγλικά είναι μέσα στην κουλτούρα του προέδρου και άδικα ανησυχούσαν τότε οι αντίπαλοί του...

[μετάβαση στο κείμενο της είδησης - Sigmalive/ΚΥΠΕ]

3 σχόλια:

MARINOS είπε...

lol!

Έχουμε πηγή της δήλωσης;

Ανήρ Πάφιος είπε...

Βασικά είναι το κείμενο που πήραν μάλλον όλα τα ΜΜΕ από το ΚΥΠΕ, γιατί Σίγμα, Πολίτης και Φιλελεύθερος είχαν το ίδιο κείμενο.

Εδώ από το Σίγμα. Αλλά σου λέω το ίδιο κείμενο ήταν σε όλα τα ειδησειογραφικά sites της Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

Ma apedikse oti den ehi provlima otan eisnantithike me para pollous igetes akoma kai me ton brown.
Oi alloi dld ,pou esto ekseran, intalos kai en ekatalavenan ti tous elalousan oti enna perilamvani to annan?
Perierga pramata

Related Posts with Thumbnails