Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

Εμπρός της γης οι κολασμένοι...

... η αριστερά τώρα αντεπιτίθεται! Παρ' ότι συμφωνώ με την αστυνομική επιχείρηση και τη γενικότερη λογική ελέγχου των μεταναστών εντούτοις ήθελα πάρα πολυ να γράψω αυτό το "η αριστερά αντεπιτίθεται". Κομουνιστική (και καλά) κυβέρνηση στην Κύπρο, σε κυνήγι και επιχειρήσεις "σκούπα" με στόχο μετανάστες (ας μην ξεχνάμε ότι οι σύντροφοι τους εν Ελλάδι δεν αποδέχονται τον όρο παράνομοι μετανάστες).

Βέβαια τελικά φαίνεται ότι, ωραία να τα λές στο θεωρητικό και στη σφαίρα της φλυαρης λαϊκολογίας, οπότε και θέλεις να βοηθήσεις ολους τους κατατρεγμένους του πλανήτη, αλλά όταν είσαι κυβέρνηση βλέπεις την πράξη και παραβλέπεις την ιδέα. Τουλάχιστον έτσι διαβάζω εγώ την προχθεσινή επιχείρηση.

Υπήρχε όμως και άλλη μια παράμετρος ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μια ήταν να κυνηγίσει τους ίδιους τους μετανάστες (το οποίο για την ώρα έκανε), αυτό όμως που θα περίμενα από την "κομουνιστική" κυβέρνηση Χριστόφια, και που θα έδιχνε και λίγο πιο "αριστερό" ήταν να κυνηγήσει τους εργοδότες των παράνομων αλλοδαπών. Να προσπαθούσαν να ελέγξουν την παράνομη εργασία κυνηγώντας το "αδηφάγο κεφάλαιο" που εκμεταλλεύεται αισχρά τη δουλειά του μετανάστη καταπιέζοντας τα δικαιώματα του. Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους παράνομα εργαζόμενους. Ακουγόταν ωραίο στα αυτιά τους και το λέγανε, όταν δεν ήταν κυβέρνηση. Κι όμως, και πάλι το πρακτικό αποτέλεσμα διαψεύδει την ειλικρίνεια των λεγομένων. Δεν κυνήγησαν τους εκμεταλλευτές. Προτίμησαν να μείνουν στους αλλοδαπους. Και πιο αδύναμοι είναι, και πιο ευκολος στόχος και, πάνω από όλα, ΔΕΝ ψηφίζουν στην Κύπρο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα αν όλοι αυτοί θα πάρουν άσυλο και χαρτιά για να παραμείνουν νόμιμα στην Κύπρο. Η' ακόμη καλύτερα αν θα κάνει κάτι η Κύπρος για να σταματήσει ο πόλεμος και η πείνα στις χώρες αυτών των ανθρώπων.

Άραγε θα δεχτούν οι αριστεροί με τις BMW να κυκλοφορούν με hyundai για να φάει και ο κατατρεγμένος μετανάστασης??

Related Posts with Thumbnails