Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

K(o)ίτα να δεις...

Μόλις μετέδωσε το Σίγμα στην Κύπρο είδηση για επιστολή που φέρεται να έστειλε ο Ισοβίτης Αντώνης Προκοπίου (Κίτας) στην οικογένεια Παπαδόπουλου, και με την οποία απολογείται στην οικογένεια του τέως Προέδρου για την ταλαιπωρία στην οποία την έβαλε η κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου. Ο Κίτας είχε παραδεχθεί πριν λίγες μέρες εμπλοκή του στην υπόθεση.
Η επιστολή που χρεώνεται στον Κίτα
Το ενδιαφέρον είναι στο τέλος της επιλογής, όπου ο Κίτας "αποδέχεται το μερίδιο της δικής του ευθύνης" ενώ παράλληλα δηλώνει ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία του ηθικού αυτουργού που του χρεώνουν! Μα εξ' όσων γνωρίζουμε ο ίδιος ήταν έγκλειστος στις φυλακές εκείνο το διάστημα, άρα φυσικός αυτουργός μάλλον δεν μπορεί να ήταν. Απολογείται, για τη δική του ευθύνη, άρα λέει ότι συμμετείχε. Δεν αποδέχεται το ότι ήταν ηθικός αυτουργός παρ' όλα αυτά. Άρα τί δεν κολλά;

πηγή είδησης: Τηλεόραση Σίγμα

1 σχόλιο:

the Idiot Mouflon είπε...

Τζιαι κόμα που είσαι...

Αναμενόμενη η "σπόντα" Κίτα... Να δεις τι σενάρια θα ακουστούν μετά αφού κάποιοι βολεύονται με την κυκλοφορία τους και κάποιοι ΚΙΤΑζουν να δουν πως μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να πετύχουν την "απελευθέρωση".

Του εαυτού, όχι της Κύπρου.

Related Posts with Thumbnails