Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

Ειρωνεία

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από τη σελίδα της εταιρίας που ανέλαβε το έργο της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, και ενημερώνει πανηγυρικά για την παράδοση του έργου, σε μόλις 5 μέρες...
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η αντικατάσταση και ανακατασκευή του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου με την εξειδικευμένη ποικιλία Olympico, μέσα σε 5 μόλις μέρες! Χάρη στη μέθοδο BIG SLABS με τεμάχια διαστάσεων 1μ. x 50μ. απαιτούνται ελάχιστες ενώσεις στο γήπεδο (περίπου 160) και μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος επίστρωσης. Η ποικιλία Olympico ξεχωρίζει από όλα τα γνωστά μείγματα για γήπεδα λόγω της αυστηρής ποιότητας και της ανθεκτικότητας της σε έντονη χρήση. Το ΟΑΚΑ παραδόθηκε έτοιμο για χρήση άφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε παίκτες, παράγοντες, Διοίκηση και φίλαθλο κοινό!
Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι το αποτέλεσμα του έργου μετά από 1 αγώνα ποδοσφαίρου.
Παρόλο που η ποικιλία ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά της σε έντονη χρήση μάλλον κάτι πήγε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί άλλη άποψη έχουν όσοι είδαν τον αγώνα Παναθηναϊκού - Τζένοα. Το γήπεδο φαινόταν σαν να είχε οργωθεί μετά τον αγώνα, με τους παίκτες να πέφτουν συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε τρύπες του χλοοτάπητα και να "ξυρίζουν" ολόκληρα τμήματα του σε κάθε πτώση. 5 μέρες για να στρωθεί και 90 λεπτά για να ξεστρωθεί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου, και αυτό το έργο έχει κοστίσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails