Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2010

Μάχη

Και εγένετο πανηγύρι! Στη Λεμεσό τουλάχιστον, περνώντας από τον δρόμο έξω από το Lidl μαρτυρούσε ότι κάτι κοσμοϊστορικό είχε συμβεί. Τα αυτοκίνητα έκαναν ουρές για να μπουν στους χώρους στάθμευσης. Τα πεζοδρόμια τριγύρω ήταν πλήρη οχημάτων και κόσμος με σακούλες είχε ξεχυθεί προς κάθε κατεύθυνση.


Είναι γεγονός, η μεγάλη ανακάλυψη από τα ταξίδια της Ππινούς στην Ευρώπη ήρθε και άνοιξε καταστήματα και στην Κύπρο. Έτσι πια δε θα χρειάζεται να τρέχει η καημένη στο Παρίσι, στην Ισπανία και στην Ιταλία για να αγοράζει καλούδια από τα Lidl. Εμείς, οι Κύπριοι και η Ππινού πλέον μπορούμε να αγοράζουμε προϊόντα από τα καταστήματα της χώρας μας και στα ταξίδια μας στην Ευρώπη να εξερευνούμε άλλες υπεραγορές που ακόμα δεν άνοιξαν στην Κύπρο.

Η μαζική κάθοδος πάντως των εν λόγω υπεραγορών για την ώρα έφερε έν κύμα προσφοράς και "1+1" από τις υπόλοιπες υπεραγορές που υπήρχαν στο νησί. Για του λόγου το αληθές τολμήστε να έχετε ραδιόφωνο ανοικτό και σε 1 ώρα θα έχετε πλήρη έρευνα αγοράς για τα μήλα γκόλντεν, τις μπανάνες και τα διάφορα άλλα.

2 σχόλια:

Nikolas Markou είπε...

Ο πρώτος που θα φτιάξει supermarket με πορτιέρη και dress code θα χεστεί στο τάλιρο.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως επιβραβεύεται το πρωτοτυπο και το παράξενο. Αλλα πάνω απ´ όλα στην Κύπρο πρέπει να περάσει οτιδήποτε στη μόδα. Οταν καταφερεις να λανσάρεις το clubsupermarket σου σαν in τότε όντως θα χεστείς στο τάλιρο.

Related Posts with Thumbnails