Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Jingle all the way

Πώς μπορείς με μια απλή κίνηση να σπάσεις τα νεύρα πολλών ανθρώπων; Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να το καταφέρεις με πολλούς τρόπους. Απόψε όμως η τροχαία στην Πάφο είχε βρει έναν ωραίο τρόπο. Σε μια κεντρικότατη λεωφόρο, λεωφ. Γρίβα Διγενή, σε ώρα αιχμής, την ώρα που τελειώνουν όλοι τη δουλειά τους, και λόγω της εκδήλωσης φωταγώγησης της πόλης για τα Χριστούγεννα (ναι, άναψαν και τα ευφάνταστα προφυλατικά), αποφάσισαν να διακόψουν την την κυκλοφορία. Λογικό ως εδώ, και τουλάχιστον αναγκαίο για την εκδήλωση.

Πώς όμως μπορείς περισσότερο να εκνευρίσεις; Ανακόπτεις τη μια λωρίδα, αυτήν που κατευθύνεται προς αγορά συγκεκριμένα, και όχι αυτήν που φεύγει από την αγορά. Τα οχήματα που κατευθύνονται προς αγορά τα υποχρεώνεις να διασταυρώσουν την άλλη λωρίδα, διακόπτοντας τη ροή της άλλης κατεύθυνσης, και να μπουν σε μια κάθετη οδό (1ης Απριλίου). Είχα όρεξη, το έκανα και χάρτη.

Δε χρείαστηκε πάνω από 3 λεπτά για να έχεις τουλάχιστον 200 εκνευρισμένους οδηγούς στο μποτιλιάρισμα που θα γίνονταν ακόμα πιο εκνευρισμένοι οδηγοί μόλις θα μάθαιναν προς τί η ταλαιπωρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails