Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Μυαλά... φραπελιά!

Πάει, ο κόσμος έχει για τα καλά τρελαθεί! Δεν γίνεται αλλιώς. Η αρχή έγινε με το αφιέρωμα στην εκπομπή της Δρούζα στην ΝΕΤ (!) όπου αναφέρθηκε ότι τα φύλλα της ελιάς βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου! Εκεί, κοντά στα "κουρδίσματα" των εξωγήινων. Εκείνο ήταν. Δεν χρειάστηκε περισσότερο. Τα κανάλια το έκαναν, κλασσικά, θέμα και τσουπ! Ασθενείς, οδοιπορούντες έχουν μετατρέψει τις ελιές της Ελλάδας ξαφνικά σε δέντρα φυλλοβόλα!

Κανονικό, ξύρισμα κόντρα περνούν τα ελαιόδεντρα αφού η "φραπελιά" (sic) τείνει να γίνει το ποτό του έτους. Το εκχυλισμα φύλλων ελιάς είναι ένα πυκνό, σκούρο και πικρό μείγμα, από αραιωμένα με νερό φύλλα ελιάς τα οποία αλέθονται στο μπλέντερ. Αυτό είναι η επονομαζόμενη "φραπελιά".

Στο μεταξύ διάφοροι ιατροί που μίλησαν σε τηλεοράσεις κάνουν ήδη λόγο για τροφικές δηλητηριάσεις που προέρχονται από διάφορες ουσίες που χρησιμοποιούνται για ψεκασμό των ελαιόδεντρων, ενώ εκφράζουν θαυμασμό για το ότι άνθρωποι μόνο και μόνο με τον μύθο που περιέβαλε ξαφνικά τις ελιές μπαίνουν στην διαδικασία να καταναλώσουν το... κώνειο!

11 σχόλια:

Yiorgos είπε...

I Drouza einai epikyndini!!!

A mpa...mallon ftaiei i vlakeia ton ypoloipon.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Αυτό ξαναπές το!

Είναι πραγματικά τρέλα! Το ότι μιλούσαν για ανθρώπου ςπου έχουν αφήσει τις φαρμακευτικές τους αγωγές για να αρχίσουν κούρα ελαιόφυλλων!

Και πιστεύω ότι για το θέμα έπρεπε να είχε ήδη παρέμβει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, ιδιαίτερα διότι η ιστορία έχει ξεκινήσει από την κρατική τηλεόραση (την οποία πληρώνουμε με 60 ευρώ τον χρόνο).

Ανώνυμος είπε...

Όταν έχει προηγηθεί η συστηματική εξηλιθίωση των μαζών, τί περιμένεις;

"Φραπελιά και Κότσο... βασιλιά" (στο Μαξιμού)

DrThief είπε...

Never underestimate the power of human stupidity

Ανώνυμος είπε...

Poios eipame oti ftaiei gia tin e3ilithiosi ton mazon?

par...alogos είπε...

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος που έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα όπως ο καρκίνος, ο οποίος είναι δυνατόν να επιλυθεί μέσω της επιστήμης, να εμπιστεύονται τέτοια πράγματα χωρίς να ρωτήσουν τους γιατρούς τους...

Ανώνυμος είπε...

Re paides, mipws mple3ame tis bourtses me tis poutses ?

Ανήρ Πάφιος είπε...

Δυστυχώς φίλε Δημήτρη, φαίνεται ότι έγινε και αυτό - τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται τα ΜΜΕ, των οποίων το μερίδιο ευθύνης σε ότι έγινε είναι μεγάλο.
Όσο για τν εκηλιθίωση των μαζών στην οποία έγινε αναφορά πιστεύω ότι πάντα αυτή ήταν η λογική της μάζας... Απλά η τηλεόραση μιλά κατ' ευθείαν στις μάζες και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό είναι επικίνδυνο. Ιδίως όταν το τί μεταδίδεται είναι αφιλτράριστο και ανεξέλεγκτο. Ρε σεις εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τους έχουν κουρδίσει εξωγήινοι

Ανώνυμος είπε...

Den nomizete oti ek tou asfalous pou eiste oloi, krinetai katastaseis oi opoies sas einai poly agnwstes?
3erei kapoios apo esas pws skeftekai kai antidra enas 45xronos karkinopa8is me 2 paidia?
mporei kapoios na mpei stin 8esi kapoiou pou tou exoun dwsei merikous mines zwis ? Pws mporeite eseis na krinete kapoion pou stin apognwsi tou, prospa8ei na dokimasei ton opoiodipote tropo gia na zisei ?

Ανήρ Πάφιος είπε...

Σε μιά τέτοια κατάσταση θα ήταν αναμενόμενο κάποιος να δοκιμάσει την "θεραπεία" αλλά όχι και να αφήσει την φαρμακευτική αγωγή που του έδωσαν οι γιατροί για μια αμφιβόλου αποτελέσματος θεραπεία που ανακάλυψε η Αννα Δρούζα! Και σίγουρα η όποια δοκιμή θα έπρεπε να είναι κατόπιν μιας συνεννόησης με γιατρό, θα μπορούσε να ήταν και επιβλαβές κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος είπε...

Geia sas. Ego diabazontas ta sxolia gia to thema nomizo sumfono me ta pedia pou milisan gia treli antidrasi. Genika emeis stin ellada exoume mia mania na iperballume eidika an gia kati exei pei i tv.

Related Posts with Thumbnails