Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2007

Χατζηνικολάου on air

Έχει λίγους μήνες από τότε που βγήκαν στην τηλεόραση κάτι διαφημίσεις του ραδιοφώνου real fm στις οποίες μιλούσε ο Χατζηνικολάου με τον Λιάτσο και ρωτούσε αν θέλει νερό. Προχθές λοιπόν και πηγαίνοντας με το λεωφορείο στον "Ελ Βενιζένο" το ραδιόφωνό μου έπιασε σταθμό στα 97 κοντά, και ακούω την γνώρισμη φωνή του Χατζηνικολάου να μιλά για το νέο αμόρε του Σαρκοζί!

Καμμία σχέση με τον τηλεοπτικό - ειδησειογραφικό, αν και πλέον ..., κύριο Χατζηνικολάου με το αυστηρό υφος και τα γυαλιά! Πολύ χαλαρά στο ραδιόφωνο και με πολύ άνετο στυλ συνομιλεί smsιακώς με τον κόσμο σχολιάζει επίκαιρα θέματα ρίχνει - ο ηχολήπτης του - μουσική.

Σε κάποια φάση μάλιστα έπεσε το τραγούδι Can't take my eyes off of you, και διακόπτει ο κυρ Νίκος ρωτώντας "καλά γιατί δεν το βάλατε στην πρωτότυπη εκτέλεση της Έφης Θώδη;;".

Στις 12 ήρθε η ώρα του Αιμίλιου Λιάτσου, με τον οποίο κάθησε αρκετή ώρα και ο Χατζηνικολάου κάνοντας πλάκες για τον ΠΑΟ και τους ταξιτζίδες.

Γενικότερα το όλο εγχείρημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και χαλαρό και για τους ίδιους και για τους ακροατές. Σε εμένα πάντως άρεσε ιδιαίτερα και το άκουγα καθ' όλη την διαδρομή Κηφισσός - Βενιζέλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraia fasi akougetai... mporoume na to akoume stin patra???

( PS. file grXter kseris apo pou sou grafw ? )

Ανήρ Πάφιος είπε...

Για την ώρα στην Πάτρα δεν εκπέμπει το real, αλλά μπορείς να τον ακούσεις από το livestream που υπάρχει στο site του σταθμού.

Από πού μου γράφεις;;;

Related Posts with Thumbnails