Σάββατο, Μαρτίου 29, 2008

Αιδώς Αργείοι!

Η κατάσταση που επικρατεί στις κερκίδες των γηπέδων τα Σαββατοκύριακα και εκτός γηπέδων ενίοτε τις καθημερινές, με τους ούτω καλούμενους ανεγκέφαλους φιλάθλους, να αλληλοσφάζονται στο όνομα κάποιων ομάδων είναι λίγο πολύ γνωστή. Απορεί κανείς από πού πηγάζει τόσος φανατισμός. Κάποιες απαντήσεις ίσως δίνουν και οι αθλητικές εφημερίδες. Στην Ελλάδα αισίως πρέπει να έχουν ξεπεράσει τις 10 αρκετές εκ των οποίων, αν όχι όλες απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Συγκεκριμένο λέγοντας, αφορούν μια συγκεκριμένη ομάδα. Εφημερίδες ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ. Μια άποψη της ενημέρωσης που προσέφερε τις προάλλες η Αθλητική Ηχώ:
Η χυδαιότητα συνήθως περισσέυει σε διάφορες τέτοιες φυλλάδες, αλλά νομίζω από το υλικό που κατά καιρούς βρήκα, η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι πρωταθλήτρια στο θέμα.











Δυστυχώς αφού με τα παρόμοια πρωτοσέλιδα, και περισσότερο μάλλον με τα όσα γράφονται στις μέσα σελίδες προς άγραν των "ανεγκέφαλων οπαδών" - δυνητικών αγοραστών έχουν ανάψει τα φυτίλια, έρχονται να χύσουν δάκρυα εξαγνισμού.

Από το περιστατικό έχει περάσει μόλις ένας χρόνος. Εσείς κύριοι είστε μέσα σε αυτούς που "σκότωσαν ένα παιδί". Και ας μην ήσασταν καν στο σημείο.

1 σχόλιο:

Ανήρ Πάφιος είπε...

Agorinos είπε...
"Ola perigrafontai akoma kalitera s'auto to blog...

http://pea-kyanea.blogspot.com/2008/03/ante.htm

"
Αυτά αφορούσαν το σχόλιο για το θέμα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν και σε παρακαλώ σεβάσου το σαν επιθυμία μου. Τα flames ποτέ δεν ήταν η συμπάθειά μου ιδίως αν γίνονται χωρίς λόγο.

Related Posts with Thumbnails