Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

G20

Είναι λίγες μέρες τώρα που στο Λονδίνο επικρατεί ένας αναβρασμός για την επικείμενη σύνοδο των G20 με θεμα την κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία. Έχει ακουστεί ένα τεράστιο ποσό πάνω από 10εκ. λίρες για το κόστος της όλης διοργάνωσης ενώ έχει λεχθεί ότι ανακλήθηκαν οι άδειες στην αστυνομία για τον έλεγχο των όσων αναμένονται.

Θα συζητήσουν λοιπόν οι ηγέτες των ισχυρών χωρών, εν μέσω αστακών και σαμπάνιας, για τις κρίσιμες ώρες που περνά ο πλάνήτης λόγω της κρίσης και θα προσπαθήσουν τσιμπώντας καναπεδάκια με χαβιάρι να δουν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βγεί ο κόσμος από την κρίση. Παρόλο που οι δικές τους καρέκλες ακόμα δεν φαίνεται να κινδυνεύουν, εντούτοις οι καρέκλες των "συμμάχων" τους σε μικρότερες χώρες, πρώην σοβιετικές δημοκρατίες για παράδειγμα ή Βαλκάνια, είναι ετοιμόρροπες.

Στο Λονδίνο, ήδη έχει μπει σε εφαρμογή ένας μηχανισμός τρομοκράτησης για τους αναρχοτέτοιους από όλη την Ευρώπη που θα κατεβούν στο Λονδίνο και θα διαδηλώσουν και υπάρχει ένας φόβος για πρόκληση καταστροφών σε τράπεζες και εταιρίες στο "Σίτυ". Διάφορες δε εταιρίες έχουν συμβουλέυσει το προσωπικό τους να αλλάξει την ενδυματολογία για λίγο και αντί κουστουμιού και χαρτοφύλακα να προτιμήσουν τζιν, μπλουζάκια και σακίδια ώμου, ώστε να μην προδίδουν ότι μπορεί να έχουν σχέση με golden boys και τέτοια.

Στο πλαίσιο αυτό φθάνουν σταδιακά οι 20 ηγέτες στο Λονδίνο με ξεχωριστή την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο stansted σήμερα, κάτι που ο δαιμόνιος κύριος Ο' Λίρι της Ryanair, δεν άφησε ανεκμετάλλευτο...

1 σχόλιο:

Μετανάστης είπε...

Ενν τζιε πρέπει να είσαι μάγος για να ξέρεις ίντα πόννα μας πούν. Έτο, έννα μας πούν:

"Η κατάσταση ένν μαύρα χάλια,
τζιε σφίξετε τα ζωνάρια,
καλά εφάτε τζ' ήπιετε,
πιερώστε τζιε σιωπήσετε."

Θέλεις τζιε παπά να σού τα πεί ? Όξα νομίζεις έννα αποφασίσουν να μας χαρίσουν τα χρέη.

Related Posts with Thumbnails