Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2011

Θράσος απύθμενο

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Η ΕΡΤ έκανε διαγωνισμό για να επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα της, δίνοντας βραβεία στις 3 πρώτες προτάσεις που θα επιλέγονταν από επιτροπή. 5 χιλιάδες στον πρώτο 3 στον δεύτερο και χίλια Ευρώ στον τρίτο. Ως εδώ καλά... Μάλιστα, και επειδή περνά γενικότερα η χώρα εποχή διαφάνειας είχε αποφασιστεί ότι τα αποτελέσματα θα δημοσιεύονταν και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς ο διαγωνισμός και η τριμελής επιτροπή επέλεξε τους νικητές. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων βρίσκεται στη σελίδα της ΕΡΤ. Η εικόνα των αποτελεσμάτων, όπως παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή -γιατί μάλλον θα αναγκαστούν να την αλλάξουν, είναι η πιο κάτω.

Ρίξτε μια ματιά στην πρόταση που πήρε το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό. Μην ανησυχείτε αν δε φαίνονται οι λεπτομέρειες της πρότασης. Μπορείτε να δείτε σε καλύτερη ανάλυση την πρόταση στη διεύθυνση bbc.co.uk. Γιατί η πρόταση που πήρε το δεύτερο βραβείο και τις 3000 Ευρώ είναι απλή αντιγραφή της σελίδας του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails