Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2007

Προεκλογικές διαφημίσεις

Συγγνώμη το ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει παραγωγό - σεναριογράφο - σκηνοθέτη για να υλοποιήσει τις 2 -3 γκρίζες διαφημίσεις του με τον παπατζή; Αυτές με τον τύπο που λέει για τις υποκλοπές και τα ομόλογα. Έλεος... Είπαμε είναι προεκλογική περίοδος και ανεχόμαστε μια καφρίλα, αλλά το κιτς πρέπει να έχει ένα όριο. Οι υπόλοιπη καμπάνια του κόμματος με το "ΜΑΖΙ" μια χαρά είναι. Ήταν ανάγκη να μας υποβάλουν και σε αυτό;

Καλά του Καρατζαφέρη οι διαφημήσεις είναι όλα τα λεφτά και δικαιολογούνται ποιοτικά. Είναι μάλλον παραγωγής "ΤΗΛΕΑΣΤΥ".Ειδικά η εικόνα με τον Καρατζαφέρη μποξέρ "Σπάει το πολιτικό κατεστημένο". Μιλάμε για ΤΟΝ παραλληλισμό. Εκφωνητής είναι ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Η ΝΔ έχει κατοχυρώσει μάλλον τον Σπανουδάκησαν μουσική επένδυση! Κύριο σλόγκαν "οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη" Η νέα καμπάνια με τους "περαστικούς" που μας λένε πόσο αγαπούν τον Κωστάκη πάντως πείθει! Μεγάλη σύλληψη.

Τέλος το ΚΚΕ πόσα έχει πληρώσει τα κανάλια; Το ΜΕΓΚΑ τις προάλλες είχε επί ένα 5λεπτο μια διαφήμιση του κόμματος στις 2 το μεσημέρι. Ευτυχώς σε κάποια φάση εμφανίστηκε κάτω αριστερά το λογότυπο του ΚΚΕ γιατί νόμιζα στην αρχή ότι ήταν κανονικό πρόγραμμα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

miloume to pasok exi 3efigi

to pasok desmeuevete gia ta dasi
->dimiourgia ktimatologiou kai katagrafi olon town dasikon perioxwn ....

vre auto to ktimatologio kati mou 8imizi...

gia na pisteuis tis diafimisi prepi na exis mnimi xriso4arou ! ase pou tis vazoun oles mazemenes !

Ανώνυμος είπε...

Τις βάζουν μαζεμένες για να μην πληρώνουν κάθε φορά και το "ακολουθεί πολιτική διαφήμιση"...

Φέτος είναι μόνο 30 μέρες η προεκλογική περίοδος, και άρα τα λεφτά που προβλέπονται για τα κόμματα, τα χρησιμοποιούν όλα μαζί μέσα σε 15 μέρες. Έτσι εξηγήται και το 5λεπτο του ΚΚΕ (γιατί από τους μισθούς των εργατών δεν μπορεί να εξηγηθεί).

Κουράγιο άλλες 6 μέρες..

Ανήρ Πάφιος είπε...

@jo
6 μέρες ή 4 χρόνια;

Ανήρ Πάφιος είπε...

Μόλις τελείωσε η συνέντευξη του Καραμανλή στον Χατζηνικολάου στο Αλτερ. Και μιας και μιλούσαμε για διαφημίσεις, νομίζω ότι τελικά όπως και αν το στολίσεις το προϊόν για να πουλήσει...

Όσο και αν ο Γιωργάκης επικοινωνιακά έχει κάνει άλματα σε σχέση με το 2004, η ζωντανή παρουσία Καραμανλή είναι σαρωτικά καταπελτική.

Ανώνυμος είπε...

its a loose loose situation there is no good choice here...of course bearded monkeys (alavanos) are not famous for running countries so you can count one out

Related Posts with Thumbnails