Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2007

Πύρινα σεναρια

Συνεχίζοντας τις σεναριολογίες, αλλά αλλάζοντας θεματολογία έρχομαι στα εγχώρια. Η σεναριολογία είναι ένα θέμα φετίχ για τους έλληνες. Προφανώς δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από αυτήν ούτε το μπαράζ πυρκαγιών που ζήσαμε τον περασμένο Αύγουστο με τις δεκάδες απώλειες ανθρώπινων ζωών.


Από τα διάφορα συμμετρικά και ασύμμετρα σενάρια που ακούστηκαν ένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Το βρήκα στα video με τις ερωτήσεις πολιτών για την εκπομπή ΣΚΑΪ | Youtybe Debate. Το παραθέτω στην συνέχεια.





Μάλιστα δύο μέρες πριν δω το βίντεο είχα ακούσει στις ειδήσεις για προτάσεις αγοράς τεμαχίων γης από εταιρείες προς τους πυρόπληκτους κατοίκους, και μάλιστα σε εξευτελιστικές τιμές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tragiko... mono auto...
Episis 8ymiste me tin epomeni fora pou 8a pei kapoios pws i Ellada einai gia ton poutso, an antidrasei/8ixtei kapoios na min asxoli8w kan mazi tou!

Anti na antidroume pou i xwra EINAI mpourdelo, antidroume epeidi kapoioi tin lene mpourdelo!

Ανήρ Πάφιος είπε...

Όπως είπα και στο κέιμενο που συνοδεύει το video, αυτό το σεναριο είναι το πιο λογικό κατ' εμένα στο τί μπορεί να βρίσκεται πίσω από την κατάσταση που ζήσαμε. Διότι είναι σίγουρο ότι ήταν εμπρησμοί βάση σχεδίου αυτό που έγινε στην Πελοπόννησο. Τώρα αν κρύβεται από πίσω ο σύνδεσμως γιαγιάδων που ψήνουν κόλλυβα ή οι "μυστικές υπηρεσίες" κακών χωρών (που ήταν άλλα εκ των σεναρίων)με στοιχεία δεν μπορεί κάποιος να το αποκλείσει παρά μόνο με την λογική. Απλά δεν μου κολλά!

Related Posts with Thumbnails