Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2007

Μετεκλογικό ΣΟΚ

Όπως εύστοχα διαπίστωσε και ο αρχισυντάκτης του ΑΛΤΕΡ με τον τίτλο "ΠΑ-ΣΟΚ από το αποτέλεσμα" το κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα έχει για τα καλά μπει σε μια δίνη από την οποία, τουλάχιστον για την ώρα, φαίνεται ότι δεν θα έχει από κάπου βοήθεια για να βγεί .











Μάλιστα με τις φαεινές ιδέες του Γιωργάκη και την ορμή για την ηγεσία του Βενιζέλου φαίνεται ότι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ πάει για big bang. Από τις πρώτες ώρες της ήττας φάνηκε ότι ο Βενιζέλος καιροφυλακτούσε να παρει το κόμμα στα χέρια του (η αλήθεια είναι ότι είχε φανεί πολύ πριν την ήττα!!) ενώ μετά την επίθεση που του έγινε, ο Γιωργάκης, αν και στην αρχή μου έδινε την εντύπωση (με την πρωτη του δήλωση το βράδυ των εκλογών) ότι ήθελε να απαλλαγεί από την ηγεσία του κόμματος, πλέον δείχνει αποφασισμένος να την κρατήσει μέχρι τελικής πτώσεως (του ιδίου ή του κόμματος).

Το χθεσινό μονόπρακτο στην Βουλή πάντως είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον, και αφήνει μια πρόγευση για το τί έχουν να δουν τα μάτια μας μέχρι την 11η Νοεμβρίου, και τις εκλογές στο κίνημα. Σημειολογικά αναφέρω ότι στις μισές (και βάλε) φορές που κάποιος επιχείρησε να πει "11η Νοεμβρίου" του έβγαινε "11η Σεπτεμβρίου". Λέτε να είναι κάποιο μήνυμα; Για να δούμε, θα ρίξει κανείς τους δίδυμους πύργους στο ΠΑΣΟΚ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ypoklinomai sto pasok. Einai oloi tous katapliktikoi!
Edw de mporoun na kyvernisoun to idio tous to komma, 8a kyvernisoun tin Ellada ? A re giorgaki, ki eleges "ligo" ton Karamanli! Twra pou se 8ewroun ligo oi dikoi sou, ti exeis na peis ?

Ανήρ Πάφιος είπε...

Νομίζω τα ερωτήματά σου πέτυχαν κέντρο! Θα αρχίσω να πιστεύω στα μεταφυσικά τύπου "ότι κάνεις θα το βρείς μπροστά σου" κλπ...

Ανώνυμος είπε...

apo ti mia to xaroumeno pedaki o giorgakis pou ema8e se 1 xrono na ipsoni foni kai apo tin alli o axortagos voukefalas vareon varon !
nterpi "korifis"...

Ανώνυμος είπε...

http://evenizelos.blogspot.com/2007/09/wikipedia.html

Sto blog tou o Venizelos, apanta gia tin parafilologia peri tou eponimou tou

Related Posts with Thumbnails