Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2007

1η Ψηφοφορία: Φοιτητικές Κοινητοποιήσεις

Δυνατότητα διεξαγωγής ψηφοφοριών στα blogs προσφέρει πλέον ο blogger και είπα να το δοκιμάσω. Από σήμερα λοιπόν και σε τακτά διαστήματα θα τρέχουν ΜΗ επιστημονικές ψηφορίες ανάμεσα στους επισκέπτες του blog, και συγκεκριμένα ανάμεσα σε όσους επισκέπτες επιλέξουν να συμμετέχουν.

Στην μπάρα δεξιά, πάνω από τα πρόσφατα σχόλια θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία της ψηφοφορίας και να ψηφίζετε. Τα posts που θα αφορούν ψηφοφορίες θα έχουν την ειδική ετικέτα (label) "Poll"

Πρώτο θέμα οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια και ειδικότερα ο σκοπός τους. Θα τρέχει για δέκα μέρες. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν εδώ μετά το 10ήμερο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Γιατί οι φοιτητές κάνουν καταλήψεις;
  • Γενική αντίσταση
0 (0%)
  • Διαφωνία με την εκπαιδευτική πολιτική
2 (15%)
  • Επιπρόσθετες διακοπές
11 (84%)

12 σχόλια:

Arxwn είπε...

oi epiloges sou de me kaliptoun ! epilego to "epidi ine MALAKES" h to omio alla akoma pio "vile", "Epidi i aristerolagnia stin ellada exi pari epidimikes diastasis"

grX είπε...

OK, επειδή πολλοί έχουν κάποιο δικό τους λόγο και εγώ έβαλα τρεις μόνο ας τον καταγράψουμε ως σχόλιο σε αυτό το θέμα, το οποίο πια αφορά την 1η δημοσκόπηση!

Ιωάννα, ιδού η ρόδος...

Jo είπε...

Ούτε εμένα με καλύπτουν οι επιλογές... Θα ήθελα κάτι όπως "γιατί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν (οι περισσότεροι)", "γιατί είναι παράδοσή" ή ακόμη καλύτερα "γιατί είναι ηλίθιοι" (ή μ****ες, για να συμφωνίσω με τον άρχωντα :P)

Πέρα από την πλάκα πρέπει να κάτι να κάνουμε φέτος. Να οργαναθούμε, να ψηφίσουμε, να βρούμε κάτι. Δεν γίνεται να είναι τόσος κόσμος αντίθετος με τις καταλήψεις και να κάνουν κουμάντο 100-150 καθηστεριμένοι.

grX είπε...

Να κατεβάσουμε δικό μας πλαίσιο αντικαταληπτικό. Και για πολιτικό μήνυμα μπορούμε να έχουμε την διεκδίκηση "δωρεάν goody΄s στο Κολονάκι".

Arxwn είπε...

ego ime mesa na katevasoume plaisio na tous stamatisoume alla distixos de mporo na miliso sti GS ! oi malakies tous me kanoun e3o frenon kai fovame pos 8a parektrapo ! protina ston grxter (os pio ipio sinomiliti) alla me ek***** !

grX είπε...

Δεν σε εκ****** σου είπα να το συζητήσουμε αργότερα.

Jo είπε...

Μα δεν θα πεις και τίποτα στην συνέλευση. Όχι κατάληψη, δεν έχει τίποτα άλλο. Δεν δέχεσαι ερωτήσεις και τέλος.

Και άσε τους όλους να βρίζονται και να μαλώνουν.

Arxwn είπε...

it has begun file grxter ! tetarti i malakinsi 3anaktipa

Jo είπε...

Γιατί λέει ότι έχουν ψηζίσει μόνο 2??

Χτες ήταν 4εις που είχαν ψηφίσει.

grX είπε...

Πράγματι, το είδα και εγώ. Χτες είχαν φτάσει τις 7 οι ψήφοι το βράδυ, σήμερα το πρωί είχε μηδενιστεί για κάποιο λόγο. Εγώ απλά παίρνω το add on που δίνει ο blogger, τα υπόλοιπα είναι κλειδωμένα οπότε ...

Σήμερα εφόσων μηδενίστηκε σου δίνει επιλογή ψήφου;

Jo είπε...

Τώρα λέει ότι ψήφισαν 9, νομίζω δεν πάει πολύ καλά... Και για χτες, όχι, δεν μου έδινε επιλογή ψήφου, θυμόταν ότι είχα ψηφίσει. Μου έδινε επιλογή αλλαγής ψήφου, και την αλλαγή την δεχόταν κανονικά...

grX είπε...

Βασικά τώρα έχει επανέλθει στην κανονική κατάσταση, προσθέτοντας και τα προχθεσινά... Ας ελπίσουμε ότι ήταν απλά ένα "βηχαλάκι" και πέρασε :)

Related Posts with Thumbnails