Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2008

Την ώρα του σεισμού...

Τα ξημερώματα σήμερα νιώσαμε, μετά από ένα μικρό διάστημα ακινησίας άλλον ένα σεισμό στην Πάτρα. Όσοι τον νιώσαμε τον τοποθετούσαμε χρονικά στις 3 το πρωί.

Οι ανακοινώσεις των σεισμολόγων που διαβάζω από το πρωί σήμερα μιλούν όντως για ένα σεισμό αρκετά δυνατό, 5,8 Ρίχτερ με επίκεντρο στην Νότια - Κεντρική Κρήτη στις 2.16 το πρωί. Και θέλοντας να μας σπάσουν εντελώς τα νεύρα σε αυτό το 2.16 συμφωνού όλοι.
Αν είναι δυνατόν. Μια φορά κατάφεραν και συμφώνησαν οι σεισμολόγοι στην Ελλάδα και βρήκαν τον σεισμό 45 λεπτά πρι τον νιώσουμε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re stamata na svineis ta post mou re koumpare

Ανώνυμος είπε...

Ο σεισμός στην Κρήτη ήταν όντως στις 3:16.. Στην Κρήτη εκείνη ακριβώς την ώρα τον νιώσαμε, και πολύ καλά μάλιστα δυστυχώς :P
Πάντως για το σεισμό στην Πάτρα δεν άκουσα τίποτα στις ειδησείς, και είναι λίγο κουλό να είναι ο ίδιος, αφού τον καταλάβατε 45 λεπτά μετά :D

Ανώνυμος είπε...

Εννοείτε ότι ήθελα να γράψω 2:16 στο προηγούμενο comment, sorry!

Ανήρ Πάφιος είπε...

Ναι σε αυτό που λές νομίζω ότι είναι όντως τρελό να νιώσαμε τον σεισμό με καθυστέρηση 45'! Τελικά μάλλον κάπου χάθηκε ένας σεισμός. Τόσοι γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Πελοπόννησο που ένας πάνω ένας κάτω..

Πάντως και άλλοι ένιωσαν τον σεισμό στις 3 άρα δεν έχω τρελαθεί ακόμα (ευτυχώς!)

Related Posts with Thumbnails