Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

Συdream team

[update: 5/4/08]
11 αθλητές της εθνικής ομάδας άρσης βαρών εντοπίστηκαν σήμερα από την WADA θετικοί σε στεροϊδή. Βάση του ρεπορτάζ του T. Τέλλογλου η ουσία που εντοπίστηκε λέγεται trebulon assist, αν και όπως και να την λέγανε το αποτέλεσμα αυτής λέγεται επιτυχίες αν δεν σε πιάσουν και ξεφτίλα στην αντίθετη περίπτωση.

Όλη η ομάδα που έκανε για αρκετά χρόνια περίφανη την Ελλάδα δεν κόβει ούτε εισητήριο για το Πεκίνο αν και τα δεύτερα δείγματα είναι θετικά. Διαβάζω ότι σε διαθεσιμότητα τέθηκε και ο Ιακώβου, ο προπονητής της ομάδας.

Αυτό που αρκετοί υποψιάστηκαν στην Ολυμπιάδα της Αθήνας με το (μεμονομένο τότε) περιστατικό της αποβολής αθλητή της εθνικής ομάδας λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών φαίνεται πλέον ως εφιάλτης να σκεπάζει όλη την ομάδα.

Ντροπή και κρίμα.

1 σχόλιο:

Ανήρ Πάφιος είπε...

Οι Κινέζοι κάνουν... τον Κινέζο(!)

Σκεφτόμουν να το δημοσιεύσω ξεχωριστά αλλά τελικά το βάζω ως σχόλιο σε σύντομη έκδοση.
--Άκουσα απόψε ότι η εταιρία που προμηθεύει την ομοσπονδία άρσης βαρών λέει ότι έστειλε λάθος παρτίδα συμπληρρωμάτων στην Ελλάδα.
--Η τιμή των σκευασμάτων που χορηγούνταν αγγίζει τα $850 η συσκευασία ενώ αυτά που υποτίθεται ότι χορηγούνταν μόλις τα $11, τόσο ακριβά λαθη από εταιρία...
--Επίσης ο Τέλλογλου ανέφερε από το ρεπορτάζ του ότι το σκέυασμα που χορηγείθηκε στου αθλητές εισάγεται ως ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ στην ελλάδα από ένα γυμναστή στην Λάρισα.

Related Posts with Thumbnails