Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Φούρπος

Νομίζω ότι λαλήσαμε. Ήταν και ο Αύγουστος με την έλλειψη των ειδήσεων, ήταν και το τρίτωμα των επιτυχιών των κυπριακών ομάδων στις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, βρέθηκε θέμα που πουλά για ενασχόληση. ΦΟΥΡΠΟΣ (εκ του αγγλ. football) Ολόκληρα δελτία ειδήσεων, εκτακτες αθλητικές εκπομπές, έκτακτα δελτία. "Πανηγύρια στην Λάρνακα", "Θρίαμβος" "Πώς πανηγύρισε η Λεμεσός", "Αμμόχωστος ερχόμαστε", "Αμμόχωστος θαύμασε τα τέκνα σου" (μεταξύ μας δεν ξέρω αν έστω και ένας εκ των παικτών της Ανόρθωσης έχει καταγωγή από την Αμμόχωστο).

Περίπου αυτή ήταν η κατάσταση στην κυπριακή τηλεοπτική πραγματικότητα τις τελευταίες μέρες. Ειδήσεις γιόκ. Τροχαία γιόκ. Δηλώσεις Ομήρου γιόκ. Αφλατοξίνες και υδατικό από Δευτέρας. Η γή για τα δελτία ειδήσεων σταμάτησε να γυρίζει με την πρόκριση της Ανόρθωσης της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι οι ομάδες και να μην μας φαίνεται τόσο κοσμοϊστορικό στο μέλλον.

Ά, και η φράση που έπαιρνε όλα τα λεφτά ήταν η "η μικρή Κύπρος..." που μπορεί, που θέλει, που ξεχώρισε, που τα κατάφερε, που ξέρει και από καλό κρασί.

Άντε και εις ανώτερα! Τουλάχιστον να βγεί και κάτι ευχάριστο ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails