Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Ολυμπιακές περιπλανήσεις

Όταν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Ολυμπιακής εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θέλει να παραμείνει η Ολυμπιακή "όπως την ξέρουν, κρατική και δημόσια προς όφελος των Ελλήνων", τί ακριβώς φαντάζονται; Τί όφελος των Ελλήνων είναι σήμερα αυτό το πράγμα.

Υποθετική ερώτηση στον κάθε Έλληνα "θέλετε την Ολυμπιακή να παραμείνει κρατική όπως σήμερα;" Εδώ μπορεί να πάρει κεφάλι το ναι στις απαντήσεις. Αν όπως η υποθετική ερώτηση γίνει πιο ρεαλιστική, "θέλετε να συνεχίσετε να πληρώνετε προσωπικά τέλος 73 ευρώ ετησίως, ασχέτως αν ταξιδεύετε, για να παραμείνει η Ολυμπιακή όπως είναι σήμερα", τότε είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις "ναι" σαν απάντηση.

Δεν σώζεται η κατάσταση με ρομαντικά λόγια των συνδικαλιστών. Αυτοί οι κύριοι έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τις θέσεις τους από τους ίδιους τους εργαζόμενους στο όνομα των οποίων μιλούν, αφού αυτοί οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί το λες αυτό? Όλοι οι Ελληνές θέλουν τη δική τους Ολυμπιακή... Να ξέρουν ότι, αν χρειαστεί να πετάξουν ποτέ, θα to πληρώσουν πιο ακριβά, θα ταλαιπωριθούν απίστευτα (και ασύγκριτα με άλλες εταιρίες) και ότι όταν θα βγει το κόμμα που υποστηρίζουν κάπου θα μπορουν να χωθούν και αυτοί στην Ολυμπιακή, έτσι ώστε να φωνάζουν μαζί με τους χιλιάδες άλλους βολεμένους για να μην κλείσει.

Related Posts with Thumbnails