Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Λόγο στο λόγο και ξεχαστήκαμε

Καλό μήνα. Σήμερα μπαίνει Νοέμβρης και ακόμα η παλιά μου σχολή δεν μου έχει απαντήσει αν με αποδέχεται ή όχι για μεταπτυχιακές σπουδές. Μάλιστα το πρόγραμμα που θα παρακολουθούσα υποτίθεται θα άρχιζε τον Οκτώβρη, δηλαδή έπρεπε να ήξερα αν με δέχονται ή όχι μέσα στον Σεπτέμβρη. Κοινώς, ενώ τώρα έπρεπε να μετρώ ένα μήνα στο πρόγραμμα, ακόμα μετράω τ' άστρα. (Στην κυριολεξία δηλαδή γιατί ώρες ώρες από το διάβασμα εδώ αστεράκια βλέπουμε...)

Αυτά τα ωραία κάνουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και κάνουν τους (αρκετούς) επικριτές τους να έχουν δίκαιο. Το κρίσιμο ερώτημα πλέον είναι, θα προλάβουν μέχρι τα Χριστούγεννα να βγάλουν την λίστα;

5 σχόλια:

evlampia είπε...

αν δεν εχεις μέσο,8α ελεγα να μην περιμένεις πολλά.

par...alogos είπε...

Γιατί θες να γυρίσεις ρε συνάδελφε?
Αφού ισχύει ο κανόνας:
"Αν πας από την άλλη πευρά ποτέ δεν θες να γυρίσεις πίσω..."

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για το ΟΣΥΛ και το ΣΕΣΕ έχουν βγει τα αποτελέσματα πριν να αρχίσουν τα μαθήματα...

Εμείς δεν ξέρω γιατί πάμε τόσο αργά. Νομίζω ότι στους άλλους παίρνουν απουσίες, οπότε ίσως αυτός είναι ένας λόγος.


Πάντως για την κατάντια των ελληνικών πανεπιστημίων φταίει μόνο ένα πράγμα! Τα κόμματα στα πανεπιστήμια. Εδώ κάνανε ολόκληρη επανάσταση για να μην πατάνε σε ένα check box και επιλέγουν βιβλίο (και έτσι "δεχονται" τον νόμο πλαίσιο) - έτσι, λόγο αυτής της επανάστασης δεν έχουν παραγγελθεί ακόμη βιβλία για όλους του φοιτητές! Οπότε δεν θα πάρει κανείς βιβλίο! (αλλά τουλάχιστον δεν θα δεχτουν τον νόμο πλαίσιο)

Ανήρ Πάφιος είπε...

@paralogos,
Δεν είναι θέμα να γυρίσω πίσω ή όχι ρε, είναι όμως το "γιατί". Δηλαδή με τα στοιχεία μπροστά τους δεν νομίζω να θέλουν πάνω από ένα 2ωρο για να κλείσει το θέμα. Νοέμβρης και ακόμα να κάτσουν να αποφασίσουν!
[btw σταμάτα να με κλειδώνεις έξω από το blogσου!]

@ανώνυμος (/η :ρ )
Βλέπω έχεις κολλήσει στο θέμα με τα βιβλία, στο φιάσκο, δεν το ξεπέρασες ακόμα... μου αρέσεις!

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ...

Related Posts with Thumbnails