Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2008

Το όνειρο και ο εφιάλτης

Η "Ανόρθωση" φέτος είναι στην Κύπρο συχνό πρωτοσέλιδο θέμα στον ημερήσιο τύπο, όχι μόνο στον αθλητικό. Οι επιτυχίες, στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σαλόνια, της Μεγάλης προσφυγοποιημένης Κυρίας της Αμμοχώστου είχαν συνεπάρει όλους τους Κύπριους σε ένα ωραίο ταξίδι. Και ο σημερινός τύπος στην Κύπρο όμως ασχολείται πρωτοσέλιδα με την Μεγάλη Κυρία. Αυτή την φορά όμως είναι προσγειωτικά τα δημοσιεύματα. Από τις χαρές της επιτυχίας στην μιζέρια και την αντιπαλότητα κατά την "διαχείριση" αυτής και των κερδών που απέφερε στο σωματείο.

Χθες βράδυ, τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου κατήγγειλαν τον πρόεδρο της ομάδας για οικονομικέςατασθαλίες και για προσπάθεια υπεξαίρεσης ενός ποσού διόλου ευκαταφρόνητου, της τάξης του μισού εκατομμυρίου από το σωματείο. Στο πλευρό του προέδρου στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας Κατσπάγια. Η αστυνομία συνέλαβε ήδη τον πρόεδρο του ΔΣ και ανακοίνωσε ότι διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρημάτων και απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και αδικήματα συγκάλυψης, τα οποία φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Αυγούστου και Νοεμβρίου, 2008 στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας. Από την αστυνομία φαίνεται ότι θα παρελάσει μεγάλο μέρος του ΔΣ και των παικτών για καταθέσεις μέχρι να ξεκαθαριστεί το ποιοί και πόσοι εμπλέκονται στην υπόθεση...

Έκπληξη στην έκπληξη ήταν η πορεία του σωματείου στο champions league φέτος και είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη να ξεσπά τέτοιος εμφύλιος μερικές μόλις μέρες πριν τον αγώνα που τελικά θα κρίνει την έκβαση όλης αυτής της προσπάθειας. Κρίμα πάντως.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_3268.html

Ανήρ Πάφιος είπε...

Λες για αυτό να χτύπησε διάλυση το ΔΣ της ομάδας; :)

Πάντως το θέμα φαίνεται να κολλά στα λεφτά που ήρθαν απ΄οτο champion league... Και είναι πολλά τα λεφτά, πάρα πολλά

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα έβαλε και ο επίτιμος το χεράκι του.. ;)
το περίεργο είναι ότι τον στηρίζουν φίλαφλοι, προπονητής και παίχτες... όλοι δλδ εκτός του Δ.Σ.

Related Posts with Thumbnails