Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2009

Το δις εξαμαρτείν...

Μήπως να σκεφτούν οι Ελλαδικές Αρχές την καταχώρηση του Κορυδαλλόυ ως κρατικό ελικοδρόμιο; LGKR! Άρχισε να πιάνει πολλή κίνηση τελευταία με τις αερο-αποδράσεις κρατουμένων. Βασικά με τις αποδράσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν οι ίδιοι δύο κρατούμενοι, Παλαιοκώστα και Ριζάι, και των φίλων τους. Αυτή τη φορά έπεσαν και πυροβολισμοί (άστοχοι να υποθέσω;) από τους φύλακες. Ήταν πιο χολυγουντιανή η παραγωγή.

Και ένα βίντεο που ανέβηκε στο internet με την στιγμή της απόδρασης.

5 σχόλια:

Madame Bovary είπε...

χαχαχα καλά, τέτοιο ρεζιλίκι...

par...alogos είπε...

Το πιο κορυφαίο στο συγκεκριμένο συμβάν:

"Αστυνομικός τραυματίστηκε από σφαίρα, μάλλον αυτοπυροβολήθηκε όταν τράβηξε το πιστόλι"...

χαχαχα Αυτοί μόνοι τους πυροβολιούνται...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, απίστευτο, αδιανόητο!!!

Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Και οι τύποι φοβεροί. Ούτε ο Maikl Scofield τέτοια άνεση και επιτυχία στις αποδράσεις του!

Απορώ τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα...

Ανήρ Πάφιος είπε...

Δεν υπάρχει λόγος απορίας! Όπως φαίνεται θα τα δείτε (δούμε) όλα! Σέχτες ξέχτες και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου. Κάτι άκουσα χτες βράδυ στα νέα του ΣΚΑΪ ότι ο πυροβολημένος είχε να κάνει και με μια έκδοση διαβατηρίου στον "σκηνοθέτη" της προηγούμενης αερο-απόδρασης Παλαιοκώστα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλλον είναι χειρότερα τα πράγματα. Το κράτος όχι μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να αντιδράσει απέναντι σε οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά αλλά εγκληματικά υποθάλπει τέτοιες, βάζοντας τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα! Δεν έχω όμως κάποια πιο νέα ενημέρωση επ' αυτού και το αφήνω απλά σαν σχόλιο.

Unknown είπε...

Οι 2 αδελφοί Παλαιοκώστες μετράνε στο σύνολο 6-7 αποδράσεις από φυλακές (ως συνήθως έβγαζε ο ένας τον άλλο). Σιγά σιγά πάνε για το 10 το καλό!

Related Posts with Thumbnails