Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

Μ(αφι)άκης

Χιουμοριστικός ο τίτλος γιατί φαίνεται ότι έχουν αρκετό χιούμορ και στην ζούγκλα.τζιαρ του Μάκη τριανταφυλλόπουλου! Είχε στην κεντρική σελίδα μια είδηση, στην εικόνα της οποίας είδα μια μέτρηση από το alexa.com. Το άνοιξα και βλέπω μια μέτρηση που έβγαζε πάνω από το BBC το zougla.gr σε traffic ranking.Εντυπωσιακό σε πρώτη εικόνα και λέω, ας το δοκιμάσω να δω τί θα δώσει. Βαζω τα sites bbc.co.uk και zougla.gr και το αποτέλεσμα που πήρα ήταν το αναμενόμενο. Τα δυο sites μετρούνται σε λογαριθμική κλίμακα για να φανεί η διαφορά και πάνω είναι το BBC.
Και επειδή όλα είναι θέμα πειράματος. Ανακάλυψα ότι στην ζούγκλα μέτρησαν το ranking για το bbc.com και όχι το bbc.co.uk! To .com δεν είναι η επίσημη διεύθυνση, απλά ανακατευθύνει την αίτηση στο .co.uk!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί το έδειξαν αυτό στη ζούγκλα. Και καλά "είμαστε πιο αξιόπιστοι από το bbc"? Είμαστε οι καλύτεροι, να και οι αποδείξεις! χαχα

Ανήρ Πάφιος είπε...

Βασικά ήταν λίγο άκυρη ενέργεια. Και έπαιζε στον "εξώφυλλο" της e-εφημερίδας μάλιστα. Εννοώ δεν κατάλαβα αν ήταν υπό τυπον αστείου κοροϊδεύοντας το Alexa, ή αν πραγματικά και οι ίδιοι το πίστευαν!

Related Posts with Thumbnails