Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2009

NUP όπως ICL

Βήμα βήμα προχωρεί η ίδρυση του νέου πανεπιστημίου "Neapolis University Pafos" με ένα πρωην ξενοδοχείο να ανακαινίζεται ήδη ως κτήριο του πανεπιστημίου. Για την ώρα μόνο αυτόυπάρχει αν και τα σχέδια είναι μεγαλεπίβολα. Το "look and feel" όμως του πανεπιστημίου, τουλάχιστον σε λογότυπα και σε ιστοσελίδα, εμένα κάτι μου θυμίζει...

Ίσως να φταίει ο πρώτερος βίος στο Λονδίνο.

Το πανεπιστήμιο έχει ήδη εγγραφεί στο Μητρώο Πανεπιστημίων της Κύπρου και έχουν καθοριστεί οι Σχολές και τα προγράμματα σπουδών που θα προσφέρει όταν θα αποκτήσει Αρχική Άδεια Λειτουργίας. Σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης ιδιωτικών πανεπιστημίων αυτό αναμένεται κατά το ακαδημαίκό έτος 2010-2011.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

@:S
η σελίδα είναι σε joomla και δεν είναι και άσχημη. Τι δεν σου άρεσε δηλαδή;

@grXhome
Το πανεπιστήμιο θα προχωρήσει απο ότι άκουσα. Θα κάνει πολύ καλό στη Πάφο. Είναι καιρός να ασχοληθούν και με τίποτε άλλο οι Παφίτες εκτός απο τουρισμό και τη γή.

Chrys είπε...

@:S
πίεννε ένα περίπατο Φεβράρη μήνα απο τη Κάτω Πάφο και θα πειστείς ότι τούτη πόλη χρειάζεται κάτι άλλο εκτός που τουρισμό...

Πιστεύω ο Λεπτός ποντάρει σε άλλα πράματα και όχι στους φοιτητές απο Ασία. Θα σου πώ απλά λίγες λέξεις...κλινική Ίαση και ιατρικός τουρισμός.

Για το σχόλιο μου για τη σελίδα φυσικά και σοβαρομιλώ. Μη ξεχνάς ότι ο grXhome απόδειξε ότι είναι παρόμοια με του Imperial. To Imperial είναι ένα απο τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. (1, 2. Άρα είτε αυτό που λές περί καλής ιστοσελίδας και καλού πανεπιστημίου δεν ισχύει, είτε το Imperial είναι ένα σπουδαίο πανεπιστήμιο με χάλια σελίδα!

Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω και ολόκληρο usability test για να σου το αποδείξω (οκ, τωρά κάμνω λίο show off!).

Ανήρ Πάφιος είπε...

Στην αρχή ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι το πανεπιστήμιο ήταν απλά η "καραμέλλα" για να του δοθεί το καθεστός της "ειδικής αναπτυξης" που ως τότε είχε δοθεί μόνο στα γκολφ αν θυμάμαι, ώστε να αναπτύξει την πολιτεία Νεάπολις μέσα στο δήμο Γεροσκήπου. Πράγμα που και τελικά πήρε.

Από ότι άκουσα και από κινήσεις που κάνει φαίνεται ότι ίσως να υπάρχει και κάτι παραπάνω πλέον, με το ογκολογικό κέντρο και το Ιασις κλπ. Θα δείξει το μέλλον...

Όσο για τη σελίδα και επίσης και το λογότυπο του πανεπιστημίου, αυτό που έχει ήδη μπει και στα δυο κτήρια του στην Πάφο (το πρωην ξενοδοχείο Θεοφανώ και το πρωην κτήριο του φόρου εισοδήματος στην Παφο) είναι κακή αντιγραφή του Imperial.

Related Posts with Thumbnails