Τρίτη, Ιουνίου 19, 2007

40+ υπό σκιάν!

Αυτό το τελευταίο δελτίο καιρού που άκουσα φάνηκε σαν απειλή... Ξεκινώντας από τελευταίο Σαββατοκύριακο και τους 34-35 βαθμούς μπήκαμε στην Δευτέρα με τους 36, Τρίτη παρόμοια, Τετάρτη 37.... Λες δεν γίνεται κάπου εδώ τελειώνει!

Κι όμως μας είπε Πέμπτη θα ανέβει και πάλι... Και το καλύτερο το κράτησε για το τέλος. Η ΕΜΥ υπολογίζει για ερχόμενο Σαββατοκύριακο ότι η θερμοκρασία θα ανέβει και θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς!

Αυτά είναι... Και κατά τα άλλα πρέπει να αρχίσω διάβασμα. Πώς συνδιάζεται τώρα επιστημονικός υπολογισμός και καύσωνας, μένει να το δώ το Σαββατοκύριακο!!

4 σχόλια:

par...alogos είπε...

Σωστός αυτός που είπε...
"το κρύο είναι καλύτερο της ζέστης, γιατί μπορείς να βάλεις 80 ρούχα και να ζεσταθείς...στην ζέστη υπάρχει κάτω όριο στα ρούχα που θα βγάλεις από πάνω σου!!!"

grX είπε...

Σωστός indeed!!!

και όπου έγραψα 40+ θεςρείστε 41 ή 42!!

pam είπε...

Pantws, oute to sav/ko eixame 34-35 βαθμούς oute tin Deutera kai Triti eixame 36.
Xtes, stin Patra i megisti 8ermokrasia itan 33, enw simera 34... 'H toulaxiston etsi elege to weather forecast tou firefox, an kai eimai sigouros oti den 3eperasame tous 32 va8mous simera!

grX είπε...

Σήμερα στις 2:30 το θερμόμετρο στην Καραϊσκάκη έλεγε 34. Επίσης για τα προγνωστικά τηΕΜΥ μάλλον κέντρο του κόσμου είναι η Αθήνα! Οπότε για εκεί θα είναι τα 42ρια, εμείς συνήθως στην Πάτρα είμαστε 2-3 βαθμούς κάτω.

Σημειώνω δε ότι για τις προγνώσεις στην Πάτρα χρησιμοποιούνται από τα περισσότερα sites στο internet τα στοιχεία απότο αεροδρόμιο του Αράξου, δεν ξέρω από την ΕΜΥ αν υπάρχει μέτρηση μέσα στην Πάτρα ή αν επίσης χρησιμοποιεί τα στοιχεία από τον ¨Αραξο.

Related Posts with Thumbnails