Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2007

Κάποιος ψάχνει (;) ποιότητα

Ο κάτμαν περνάει συχνά από το Metropolis. Ρωτάει για τις πωλήσεις του, ζητάει να μπει μπροστά και παραπονιέται γιατί βγαίνουν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες του “Je t’ aime” και οι παλιότεροι παραγκωνίζονται
Χρηστος Ασημακοπουλος | Υπεύθυνος Πωλήσεων Metropolis
Έτσι... Μην χάνονται οι παλιές αξίες. Το θέμα της παρακμιακής εκπομπής του ΑΛΤΕΡ "παίζει" σε αρκετά μέσα μιας και έχει επιβληθεί απο το ΕΣΡ πρόστιμο 200.000 ευρώ στον σταθμό για υποβάθμιση της ποίότητας μέσω αυτής. Επίσης σύμφωνα με το συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης ο σταθμός θα πρέπει να προβάλλει την εκπομπή σε βραδυνές ώρες με ανάλογη σήμανση.

Βεβαίως είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί πήρε τόσους μήνες στο ΕΣΡ να συνέλθει και να επιβάλει πρόστιμα και τιμωρίες. Η εκπομπή πρέπει να βγήκε στον αέρα Οκτώβριο ενώ μέχρι τα τέλη Ιουνίου λογικά θα σταματήσει για το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δηλαδή 7 μήνες για να δούν ότι κάτι δεν πάει καλά;

Πάντως όπως γράφουν οι εφημερίδες οι "πρωταγωνιστές" της Αννίτας απέστειλαν επιστολές διαμαρτυρίας στο ΕΣΡ για την απόφαση τιμωρίας της εκπομπής!

Και αφού για υποβάθμιση της ποιότητας ο λόγος, τις ώρες των βραδυνών δελτίων ειδήσεων δεν έτυχε ποτέ να πέσει κάποιος του ΕΣΡ πχ. στο ΣΤΑΡ; Είναι αυτό ποιοτική ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ εκπομπή; Όχι πως στα "σοβαρά" δελτία υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Με τους μόνιμους παραθυράδες-εκδοτάδες να ουρλιάζουν και να μην αφήνουν τίποτα να ειπωθεί. Ή είναι υψηλή ποιοτική ενημερωτική στάθμη τα όσα γίνονται τα πρωινά στο "Καλημέρα σας"; Τουλάχιστον στο je t' aime δίνει κανείς και το ελαφρυντικό της ψυχαγωγικής εκπομπής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H parousia tou ESR ine toulaxiston spasmodiki ! De 3ero apo posous an8ropous apotelite alla ean >1 tote kani to ESR ipolirourgi !

par...alogos είπε...

Τα πρόστιμα του ΕΣΡ είναι μηδαμινά σε σχέση με τα κέρδη των καναλιών [τάδε έφη ο δικηγόρος στο μάθημα].

Άλλωστε αυτά θα περνάμε όσο υπάρχουν αυτά τα μηχανάκια που μετράνε θεαματικότητες...όλοι θα προοθούν τα εμπορικά και όχι τα ποιοτικά στην TV.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Το θέμα όμως που κυρίως βλέπω με το ΕΣΡ είναι ότι όποτε θα αποφασίσει κάτι είναι με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Πχ για την εκπομπή 7 μήνες παιζόταν και μετά θυμήθηκαν να συνεδριάσουν...

Ή ακόμα σε άλλες ζώνες που υποτίθεται είναι όλα ΟΚ παίζονται τα απίστευτα! Και εκεί δεν υπάρχει καμμία επέμβαση.

Related Posts with Thumbnails