Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2007

Ετελείωσεν;

Φαντάζει απίστευτο, μάλλον είναι γεγονός, μετά από ένα τρίμηνο, τελειώσαμε με την εξεταστική για την ώρα. Κάτι ψηλά μένουν Δευτέρα Τρίτη για ορισμένους και ακολουθεί περίοδος "ηρεμίας". Ένα ακόμα εξάμηνο ξεκινά, ένα εξάμηνο με κακούς οιωνούς αφού ακόμα δεν το είδαμε και ήδη αρχίσαμε τα ραντεβού της Πέμπτης. Τις συγκεντρώσεις με τις χιλιάδες να αυξάνονται κάθε Πέμπτη απέναντι στην κάθε απόπειρα εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Δεν λέω ότι όλα όσα προτείνονται είναι αγνά και άγια, ούτε ότι όλων οι προθέσεις είναι αγνές. Από το σημείο όμως αυτό μέχρι την ολοκληρωτική παράλυση του εκπαιδευτικού συστήματος που φαίνεται ότι θα επιχειρηθεί υπάρχει κανονικό χάσμα.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα των γενικών εκλογών στης Ελλάδας στις 16 Σεπτεμβρίου θεωρήθηκε από πολλά κοινοβουλευτικά κόμματα ώς επιδοκιμασία των δράσεών τους στις εκπαιδευτικές αναταράξεις ενώ μάλλον το αποτέλεσμα ήταν αποδοκιμασία της δράσης των μεγάλων κομμάτων γενικά.

Με αυτό το πάτημα ήδη ακούγεται ότι ο χειμώνας που έπεται θα είναι καυτός. Μακάρι όλα να μείνουν ως παράφωνα ακούσματα και να μην έχουμε και πάλι θλιβερές αναμνήσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

teliose gia na 3anarxisi kai toumpalin ! ta leme to septevri pali

Ανήρ Πάφιος είπε...

Μην φοβάσαι... Στην ανάγκη κατεβάζουμε και πλαίσιο αντικατα(θ)λιπτικό

Related Posts with Thumbnails