Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008

Κούλογλου, the aftermath of the war

Τελικά με την ιστορία της απομάκρυνσης του Κούλογλου από την ΕΡΤ, δεν μάθαμε αν είναι μη ανανέωση συμβολαίου ή διακοπή. Η αιτιολογία για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής του όμως, ως λόγος για την εξέλιξη αυτή, είναι κάπως λίγη. Τα νούμερα του ήταν κοντά ή λίγο πάνω από τον ΜΟ της ΕΤ1!

Με το που βγήκε όμως η είδηση του τερματισμού των εκπομπών του βγήκαν και στις εφημερίδες, τα μπλογκς και τους Λαζόπουλους διάφοροι "επαναστατικοί" (κυρίως) τύποι φωνάζοντας για την "αδικία" και την "λογοκρισία" που έβλεπαν προς τον δημοσιογράφο. Δημιουργήθηκε μάλιστα και group στο facebook, το οποίο αριθμεί αρκετές εκατοντάδες μέλη. Μάλιστα σε διάφορα μπλογκς έπεφταν προτάσεις για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΕΡΤ το Σάββατο (αύριο).

Ωραία, ρομαντικά και γραφικά όλα αυτά. Στο κρίσιμο crash test όμως όλοι αυτοί οι μεγαλόστομοι ήταν απόντες! Χθες βράδυ μεταδόθηκε η εκπομπή για την G700 που υποτίθεται ότι ήταν ο λόγος για τον οποίο κόπηκε και το ΡΧΣ. Πόσοι από τους φαν του facebook το παρακολούθησαν; Σύμφωνα με τις μετρήσεις η εκπομπή κατέγραψε ένα 3,3%. Η φωνή διαμαρτυρίας και οι διαδηλώσεις έπρεπε να είχαν αποτυπωθεί στο ραβασάκι της AGB για την ΕΤ1. Αυτό θα ήταν ένα "χαστούκι" στον πρόεδρο της ΕΡΤ για την επιλογή του.

Για την ιστορία ο Κούλογλου διάβαζα στο apomesa.info ότι είναι κοντά στο να κλείσει στον ΣΚΑΪ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H psesini ekpompi itan katapliktiki, kai gamouse otidipote gamietai s'auto to sympan!
Ekatsa na tin dw psilotyxaia, giati molis evala ET1, ginotan i eisagwgi gia ton typo sto Amsterdam, opote eipa na dw liga stigmiotypa gia tin poli pou 8a zw tou xronou :)...
anyway omws eida oli tin ekpompi, kai itan katapliktiki... kai 8livero pragmatika to oti oi neoi an8rwpoi stin Ellada den exoun kanena mellon... nomizw oti to na min mporeis na exeis makroxronious stoxous einai oti xeirotero mporei na simvei se ena neo an8rwpo :(

Tin katevasa apo to gamato.info kai 8a tin ksanadw opwsdipote...
Elpizw na tin eidate ki alloi kai na min katsate na deite tin parelasi tis ka8e 3efwnimenis/atalantis/poutanas stin eurovision!

PS1. Htan i prwti fora pou eida kouloglou gmt... distixws twra pou teleiwnei!
PS2. Oso gia ta group sto facebook, na parakalesw tous sympa8eis sympasxontes tou kouloglou na stamatisoun tis toso entones diamartiries, giati mporei na 8rinisoume kai 8ymata! A, episis na tous parakalesw, mazi me tis fwtografies pou exoun sto profil tous, apo diakopes, apo to gimnasio, kai apo ta mpouzoukia, na anevasoun kai photo tou kouloglou!

Related Posts with Thumbnails