Παρασκευή, Μαΐου 16, 2008

"Ψυχανάλυση"

*Δεν τον έφτανε το Λάκη Λαζόπουλο η δική του εκπομπή, πάει και σε άλλες. Προχθές έκανε το πανελλήνιο να παραμιλά, αφού κάθισε σε ντιβάνι ψυχίατρου, έβγαλε παπούτσια και κάλτσες και εξομολογήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη τα... πάντα.
*Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης πέτυχε κι αυτός, αφού το να μετατραπεί σε ψυχαναλυτή ήταν όντως πρωτότυπο και ζηλευτό. Τα κατάφερε μια χαρά.
*Ολόκληρη η Ελλάδα, έτσι που την παρακολουθώ, θέλει το Θεοδωράκη της. Όχι το Μίκη, αλλά τον ψυχίατρό της...
*Γιατί, τι κάνει ο Λαζόπουλος κάθε Τρίτη βράδυ; Σπάει πλάκα με μια καταθλιπτική κοινωνία που μάγκωσε στα γρανάζια του κομματικού κράτους. Πότε μπλε, πότε πράσινου...
απόσπασμα από στήλη ΤΖΙΒΑΣ SAT | Πολίτης 16/05/2008
Τελικά όντως στο τέλος ο Τζίβας λέει μια πολύ σωστή κουβέντα...
Με την σάτιρα κάνεις τον άλλο να γελά με πράγματα που σε κάνουν εσένα να κλαις. Κάθε Τρίτη όντως γελάμε. Αλλά από μόνες τους οι δοσεις γέλιου σαν παυσίπονο για καρκίνο. Στο τέλος σε σκοτώνει.

2 σχόλια:

x είπε...

Το χιούμορ και η σάτιρα δεν είναι μόνο γέλιο. Είναι κι ένας τρόπος προβληματισμού (εαυτού και άλλων) και - καμιά φορά - και αισιοδοξίας (παρά τα χάλια της Ελλάδας, και της κάθε Ελλάδας). Τον Λαζόπουλου δεν τον πολυσυμπαθώ, αλλά πολλά από αυτά που λέει είναι κατά τη γνώμη μου σωστά, και έχει χιούμορ.

Ιωάννα είπε...

Ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα (όταν δεν λέει ανέκδοτα βέβαια), λέει την γνώμη του και την παρουσιάζει σαν γενική αλήθεια.

Related Posts with Thumbnails