Τρίτη, Δεκεμβρίου 12, 2006

Κατήφορος

Απίστευτες οι δηλώσεις που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο σε σχέση με την διατήρηση της "τριμερούς συνεργασίας" για τις δημοτικές εκλογές. Με κάθε κόστος φαίνεται ότι ο ΓΓ του ΑΕΚΛ, που κάποτε εκτιμούσα παρα πολύ, έβαλε στόχο να εκλέξει την Ελένη Μαύρου στην Λευκωσία τονίζοντας (κυρίως προς το ΔΗΚΟ) ότι "η υποστήριξη της Ελένης Μαύρου, θα είναι ένα μήνυμα ότι πραγματικά εκτιμούν την καθοριστική στήριξη, που έχει δώσει το ΑΚΕΛ για την εκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου(...). Και θα είναι στήριξη, η οποία θα τους επιτρέψει και αύριο, εάν θα ήθελαν να θέσουν στο τραπέζι πιθανή δική τους υποψηφιότητα για την προεδρία, να έρθουν στο ΑΚΕΛ να ζητήσουν αυτήν τη στήριξη". Κοινώς, η βάση της τριμερούς είναι η συναλλαγή περί της καρέκλας...

Και αυτά μετά την άνευ προηγουμένου μαλλον δήλωσή του ότι οι βουλευτές υπάρχουν για να προωθούν, περίπου, τις "επιθυμίες" του λαού στην κεντρική εξουσία, αναφερόμενος στις αναρίθμητες αιτήσεις βουλευτών και πολιτιών προσώπων για ρουσφέτια στις μετακινήσεις και τοποθετήσεις προσωπικού στην εθνική φρουρά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και τον Τάσσο επιστράτευσαν σήμερα να καλέσει τους ψηφοφόρους - αρνία να ψηφίσουν την Μαύρου... φαίνεται πως είναι σίγουρα χαμένο το παιγνίδι... και μακάρι προσθέτω να βγεί η Άννα Μαραγκού, γυναίκα μορφωμένη, (συνάδελφος Αρχαιολόγος, και με πάμπολλες δημοσιεύσεις επί Κυπριακής παράδοσης και Αρχαιολογίας) άρα και άνθρωπος κατάλληλος για το έργο ανάδειξης της Παλιάς Λευκωσίας... και λόγω του ΝΑΙ της, ίσως αμφότερα να βοηθήσουν στην επανένωση της πόλης άσχετα από τη λύση του Κυπριακού... Δυστυχώς, ο Αναστασιάδης την στηρίζει λόγω του ΝΑΙ και όλοι οι άλλοι γι' αυτό δεν τη στηρίζουν... Αλίμονο, κομματισμός αθάνατος!!

Related Posts with Thumbnails