Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2007

Πόλεμος δημοσιογραφικής έρευνας

Είναι, για τα τρία τελευταία χρόνια, η εκπομπή για την οποία το MEGA CHANNEL θα πρέπει να είναι περίφανο. Η "Εμπόλεμη Ζώνη" του Σωτήρη Δανέζη είναι ίσως η αρτιότερη εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας που μεταδίδεται από την ελληνική τηλεόραση, ή, τουλάχιστον, μια από τις αρτιότερες. Μια εκπομπή με θέματα από τις καυτές ζώνες του πλανήτη, συνεντέυξες με πρωταγωνιστές των γεγονότων και διερευνητική ματιά πίσω από τα γεγονότα.

Πραγματικά το περιεχόμενο των εκπομπών, το λιτό και ουσιαστικό σχόλιο και η ποιότητα της παραγωγής συγκρίνεται με μεγάλη άνεση και υπερτερεί σε αρκετές περιπτώσεις ανάλογων διάσημων εκπομπών, ξένων ειδησειογραφικών καναλιών.

Μεταδίδεται συνήθως την 1η Τρίτη του μήνα γύρω στις 12 τα μεσάνυκτα (δυστυχώς) αν και ο προγραματισμός του MEGA είναι λίγο... απρόβλεπτος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pragmatika poli endiaferonta themata kai poli oraia ereuna apo ton Danezi, krima pou then echei toso megales theamatikotites oso kati poli tin kiriaki kai alles paromoies sachlamares.

Ανήρ Πάφιος είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκαιο... Αν και δεν ξέρω για τις θεαματικότητες του Δανέση, δεν νομίζω να πιάνει τον Αρναούτογλου ή τα μεσημεριανά!

Related Posts with Thumbnails