Παρασκευή, Ιουνίου 27, 2008

Πόλεμος τρόμου για ρεβάνς

Το μάθατε το νέο φαντάζομαι. Προχτες ένας σύμβουλος του Μακ Κέιν δήλωσε ότι μια τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ θα βοηθούσε την υποψηφιότητα Μακ Κέιν, που τα βλέπει σκούρα στην προεκλογική για την ώρα. Δεν πέρασαν 24 ώρες και ο Μπούς ενημέρωσε τους Αμερικανούς ότι η Β.Κορέα δεν θα είναι πλέον στον άξονα των χωρών του κακού. Αλλάζουν άξονα πλεόν, αλλάζουν και διαφορικό. Βέβαια η Κορέα εξακολουθεί να είναι το ίδιο καταπιεστικό και απολυταρχικό καθεστώς που ήταν για τον λαό του, απλά έκανε ένα βήμα πίσω στα πυρηνικά της προγράμματα.

Ο τρομο-πόλεμος του αμερικανού κ. Γιωργάκη, παρουσιάζεται τώρα να "δικαιώνεται", κάτι που ίσως δώσει κάνα πόντο και στον Μακ Κέιν. Κυρίως στις κεντρικές "πατριωτικές" πολιτείες. Εγώ θα θυμηθώ τα κατορθώματα του Γιωργάκη με την φοβερή εικόνα της Διεθνούς Αμνηστείας η οποία περιγράφει με εύγλωττα τις "ανθρωπιστικές" τακτικές με τις οποίες διεξάγεται η ανάκριση των κρατουμένων σε διάφορες φυλακές από τους Αμερικανούς στρατιώτες στα πλαίσια του τρομοπολέμου. Η συγκεκριμένη καμπάνια αφορά την "μέθοδο ανάκρισης" με την χρήση εικονικών πνιγμών.
The unofficial world record in holding your breath under water:
Probably belongs to a prisoner in an Iraqi or Afghan prison. The prisoners are exposed to the so called 'enhanced interrogation techniques' by American soldiers. These techniques include 'near death drowning experiences' where the head of he victim is held under water.
IT'S TORTURE
NO MATTER WHAT GEORGE BUSH CALLS IT

26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων Βασανιστηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails