Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2008

Αχταρ...μας

11 μήνες έψαχνε η αστυνομία τα δυο αδέρφια, μετά που είχαν επιτεθεί με σπαθιά σε αστυνομικούς της δίωξης που πήγαν για έλεγχο στο σπίτι τους. Από τότε καταζητούνταν, πήγαν στα κατεχόμενα, στην Τουρκία και με πλαστά διαβατήρια στην Ελλάδα, στην Μύκονο, όπου και τους εντόπισαν τυχαία κάτι αστυνομικοί από την Κύπρο που έκαναν εκεί διακοπές. Εδώ είναι που δίνουμε το βραβείο υπερωρίας στους αστυνομικούς που εργάστηκαν εν καιρώ διακοπών! (άλλοι συνάδελφοί τους σχεδόν δεν εργάζονται τις κανονικές μέρες)

Οπότε, βλέπω χτες στο ΡΙΚ τα πλάνα από την μεταφορά των δυο από το αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά την έκδοσή τους στην Κύπρο. Ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς. Μια αυτοκινητοπομπή της αστυνομίας με 6 - 7 οχήματα, συν μοτοσυκλεττιστές, δεν ξέρω αν ήταν στις μέρες που πετά και το ελικόπτερο της δύναμης για να συνοδεύει και αυτό. Είπαμε, επικίνδυνοι οι δυο, αλλά μήπως το παραχέσαμε;

2 σχόλια:

Kotsios είπε...

Φιλε grXter, εδώ θα πρέπει να σου πω ένα "μυστικό": Αυτοκινητοπομπές και φάλαγγες γίνονται πρώτα για λόγους προβολής και όχι τόσο συχνά επειδή κρίνεται απαραίτητη για λόγους ασφαλείας. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον θα ήταν ιδέα του τμήματος "PR" της Αρχηγείου Αστυνομίας προβάλλοντας ότι "τους πιάσαμε, εμάς δε μας φεύγει τίποτα. Ακόμα και σε διακοπές οι αστυνομικοί μας δεν εφησυχάζουν". Πίστεψέ με, έχω και μια εμπειρία από αυτοκινητοπομπές και λοιπές παπαριές.
Πάντως, μπράβο στους αστυνομικούς αυτούς. Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους θα έκανε τα στραβά μάτια σε καιρό διακοπών. Μια εύφημη μνεία την κέρδισαν.

david santos είπε...

I loved this post and this blog.
Happy day

Related Posts with Thumbnails