Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2006

Έχει ο καιρός γυρίσματα

Άκουγα μια εκπομπή στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ, που έχει να κάνει με σάτιρα επικαιρική και κυρίως πολιτική. Μεταξύ πολλών άλλων άκουσα και το παρακάτω ενδιαφέρον απόσπασμα.

Είναι ένα μοντάζ δηλώσεων της Μαρίας Δαμανάκη, μιας εκ των προσφάτων μεταγραφών του ΠΑΣΟΚ. Στο πρώτο τμήμα μιλά ενώπιων της Βουλής των Ελλήνων (προ της εντάξεώς της στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη) και το δεύτερο τμήμα δηλώσεις που έκανε κατά την αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου για ένταξή της στην ΜΔΠ.

Άκουσέ το

Φυσικά δεν είναι η μόνη που ασκεί το δικαίωμα του μεταγράφειν και μεταγράφεσθαι στα πολιτικά κόμματα... Politics!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hahaha... Poly kalo!!! Etsi gia na vlepoun orismenoi poious geloious ypostirizoun, kai gia poious geloious fanatizontai kai mallwnoun!!!

Erwtisi: Pou itan prin paei stin megali dimokratiki parata3i ?

Ανήρ Πάφιος είπε...

Ήταν από την βουλευτική της περίοδο στον Συνασπισμό. Μακροχρόνια κοινοβουλευτική περίοδος, κατά την οποία ήταν και 2-3 χρόνια πρόεδρος του κόμματος (πρέπει να παριατήθηκε το 91 ή το 93 από πρόεδρος). Από τον Συνασπισμό έφυγε το 2003, λίγο πριν τις βουλευτικές του Μαρτίου του 2004.

Ανώνυμος είπε...

Στο πρώτο τμήμα μιλά εν όποιων της Βουλής των Ελλήνων

ενώπιων

Έχει σχέση με το όποπα που είναι αόριστος β΄ του ορώ=βλέπω. Δλδ ενώπιος είσαι όταν σε βλέπει ο άλλος καθώς τού μιλάς. Εξ ου και Ευρώπη = ευρεία όψη, διότι είχε πολλά μάτια στην μυθολογία. Σήμερα μοιάζει να τυφλώθηκε... χεχεχε

Η Δαμανάκη παραιτήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993 όταν απέτυχε ο Συνασπισμός να μπεί στη Βουλή. Συμμετείχε και στο περίφημο Συμβούλιο των Αρχηγών των κομμάτων το 1992 για το Μακεδονικό... τρομάρα της!

Related Posts with Thumbnails