Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008

MEGA ψεύδος

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που είχε ξεσπάσει η Ζαχοπουλιάδα (βλ. "Το τελευταίο πήδημα ενός γενικού". Θα θυμάστε μέσα στις παράπλευρες ιστορίες και ένα εμφύλιο στο MEGA, όπου η επίσημη θέση ότι "δεν είχαν δει κανένα DVD με τον Ζαχόπουλο" είχε ανατραπεί από μια "πλάκα" του Δ. Καμπουράκη στον Στ. Χίο. Τελικά πλάκα πλάκα ο Καμπουράκης, όπως και τότε όλοι είχαμε πιστέψει, έλεγε αλήθεια!
[...] Το δικαστικό συμβούλιο υιοθετεί παράλληλα την πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Γ. Βούλγαρη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού Mega είχαν δεί το DVD. «Την 20.11.2007 ο ως άνω δικηγόρος και η πελάτισσά του επισκέφθηκαν τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και αφού συνάντησαν την Ολγα Τρέμη και τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη συζήτησαν τα προβλήματα της Ευδ. Τσέκου και ακολούθως επιδείχθηκε το καυτό οπτικοακουστικό υλικό (το περιεχόμενο του οποίου κατά τα φαινόμενα είναι σφόδρα πιθανό να επιδείχθηκε και σε άλλους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού)» [...]
Όπως αναφέρεται και στο απόσπασμα του άρθρου που πααρατίθεται, το δικαστήριο δέχθηκε ότι "στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού Mega είχαν δεί το DVD". Και επομένως τώρα τίθεται το θέμα του τί αξιοπιστία έχει ένα κανάλι (πρώτο στην τηλεθέαση του "δελτίου ειδήσεων" του) το οποίο για πάρα πολλές μέρες σκηνοθετούσε την πραγματικότητα όπως το συνέφερε, και διαβεβαίωνε δια της Όλγας Τρέμη και του διευθυντή ειδήσεων του, ψευδώς και επανειλημμένα, τους τηλεθεατές του ότι η "πλάκα" του Καμπουράκη δεν είχε αληθινή βάση...

15 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Λες και υπάρχει Έλληνας που τους πίστεψε.

Ανώνυμος είπε...

Akoma asxolountai me ta paraplevra psemata pou emperiexei mia istoria pou arxise me psema!

Ιωάννα είπε...

Ποιο ήταν το αρχικό ψέμα??

Ιωάννα είπε...

Έλα ρε, δεν έπεσε από το μπαλκόνι? Δεν το πιστεύω. Τόσος ντόρος για το τίποτα? Μου φαίνεται τελείως εξωπραγματικό

Ανώνυμος είπε...

Einai teleiws ekswpragmatiko kai aggizei ta oria tou sourrealismou!...
Tin prwsi den tin eide kanenas. Ton zaxopoulo den ton eide kanenas... edw kai pollous mines! Kai oute prokeitai na ton doun gia polli kairo akoma!...sto nosokomeio opou 'nosilevetai', den ton exei dei kanenas... Auti i 35xroni, tin monadiki fora pou pige na milisei dimosia se dimosiografous ormiksan oi mpatsoi panw tis...

Kai o ntoros den egine gia to tipota... egine gia na kalipsoun alla pragmata!

It all makes sense!

Ιωάννα είπε...

Και δεν μπόρεσε να βγει ένας να τα πει αυτά δημόσια??

Μου φαίνεται απίστευτο να κατάφερε η ελληνική κυβέρνηση να οργανώσει τέτοια "τεράστια" επιχείρηση.

Και ο λόγος για όλο αυτό ποιος είναι?

Ανήρ Πάφιος είπε...

Και εγώ κολλώ ακριβώς στο ίδιο σημείο. Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν νομίζω να υπάρχει τόσο καλός μηχανισμός για να κρυφτεί κάτι τέτοιο. Στην όλη ιστορία υπάρχουν πολλοί μάρτυρες για να μείνουν όλοι σιωπηλοί. Πάντα κάποιος θα τα πει σε κάποιον Αυτιά, Καμπουράκη κλπ!

Βεβαίως to κρατώ ως ένα στοιχείο... You never know... Αλλά μου φαίνεται κι εμένα εξωπραγματικό

Ανώνυμος είπε...

grXter gia ena atomo pou pistevei oti to 9/11 einai stimeno, de nomizw na fainetai toso ekswpragmatiki i skino8esia autou tou symvantos!
Alla estw... poios na vgei na ta pei kai pou, as exei exei ana pasa stigmi apo panw tou 2 na ton parakolou8oun?
Alla akoma kai na mporouse kapoios na vgei na ta pei... Kseroume oti oi tileoptikoi sta8moi den einai mesa sto kolpo? An paei kapoios se ena sta8mo, 8a dextei o sta8mos na kanei tetoia apokalipsi? 'H mipws to kalo sou MEGA sou apedeikse oti einai poli egkiro kai tou exeis tifli empistosini? Apo ta psemata pou eipan oloi, kai pou apodeixtikan... mallon oxi!

Re edw tosa skandala ginontai kai den apokaliptetai tipota! Tosos kosmos xanei lefta, douleies, kai kaneis de vgainei na milisei... oloi exoun lerwmeni tin fwlia tous, ki oloi siwpoun, giati an ginei mia apokalipsi, tote 8a arxizei xionostivada!

Ανήρ Πάφιος είπε...

Όπως είπα "Βεβαίως το κρατώ ως ένα στοιχείο". Απλά για την ώρα το βρίσκω εξωπραγματικό υπο τις περιστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Geia olous esas pou lete pws olo kai kati 8a eixe apokalif8ei, sas para8etw sto parakatw link
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
Plirofories gi'auto to gegonos eixa diavasei se polla blogs paliotera, kai twra pou to egrapsan sto CEID to ksana8imi8ika!

Etsi, gia na deite pws ta MME, s'auto to aperanto mpourdelo, 8a parousiasoun oti 8eloun otan autoi to 8eloun!

Ανήρ Πάφιος είπε...

Βεβαιως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι η ίδια περίπτωση. Το θέμα της δικαστού, αφορά μια καταγγελία σοβαρή, της ΜΑργαρίτη η οποία "θάφτηκε" από τα μέσα. Ένα θεμα που δεν βγήκε στα μεσα και αφορούσε μια αδικία και μια ίσως απόπειρα φίμωσης δια της απολύσεως ενός ανθρώπου. (Αλήθεια πού ήταν τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς για να φέρουν το θέμα στην βουλή;)

Χωρίς να θέλω να ισχυριστώ ότι τα ΜΜΕ δεν έχουν την δυνατότητα να θέτουν και να ελέγχουν την ατζεντα, το άλλο θέμα, του Ζαχόπουλου, είχε λάβει έτσι κι αλλιώς, πρωτοφανή ίσως δημοσιότητα. Αποοτελώντας το μόνο θέμα για πολλές μέρες σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σίγουρα θα ήταν εύκολο για κάποιον από όλους όσους ξέρουν την εκδοχή που λές να βγει κάπου να το πεί. Ακόμα και στο internet. Το ότι πουθενά δεν έχει σπάσει η αλυσίδα για τόσο καιρό με κάνει επιφυλακτικό στο να το δεκτώ. Μην ξεχνάς ότι μεσα όπως το MEGA, ή το πρώτο Θέμα είχαν συνέπειες και τα ίδια από την ιστορία οπότε μια τέτοια πληροφορία ευχαρίστως θα έβγενε στον αέρα τους (θεωρώ) αφού θα έφευγε το επίκεντρο από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

grXter, den kserw an den katalavaineis 'H an kaneis oti den katalavaineis, alla xaneis to point mou entelws omws!

Auto pou i8ela na pw einai oti to gegonos me tin dikastina, deixnei oti ta MME mallon de 8eloun na pane kontra stin kivernisi! kai katalavaineis oti i apokalipsi mias stimenis ipo8esis, 8a itan poly megali kontra stin kivernisi!

H zaxopouliada, pire megali dimosiotita giati etsi eprepe na ginei! Kai to gegonos oti to Mega eipe psemata, de nomizw na exei kamia simasia...allwste to na apokalyptotan oti oli i istoria einai psema, de 8a episkiaze to ena psema... apla 8a ekane 2 ta psemata!

Ανήρ Πάφιος είπε...

Το δεν θέλουν να πάμε κόντρα στην κυβέρνηση γενικά δεν το δέχομαι, γιατί πολλά ΜΜΕ πάνε, και μάλιστα, αρκετά. Και μην περιοριστείς μόνο στα ηλεκτρονικά μέσα. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι έχει φύλλα τα οποία είναι φιλικά προς την αντιπολίτευση.
Όπως είπα και προηγουμένως το θέμα Ζαχόπουλου ήταν το μόνο θέμα για πολλές μέρες και θα ήταν εύκολο για κάποιον από όλους όσους ξέρουν την εκδοχή που λές να βγει κάπου να το πεί. Ακόμα και στο internet.

Στην εκδοχη που περιγράφεις είναι μπλεγμένοι πολλοί, γιατροί, νοσοκόμοι,αστυνομία, κανάλια (ίσως) και δυσκολα μπορεί κάποιος να ελέγξει τόσες συνιστώσες για να παραμείνουν σιωπηλές. Εντούτοις το κρατώ ως ενδεχόμενο, όπως είχα γράψει και στην αρχή you never know, αλλά για την ώρα μου είναι εύκολο να το δεχθώ ως γεγονός. Κλείνοντας, οφείλω να ομολογήσω ότι ιατρικό ανακοινωθέν με την κατάσταση της υγείας του Ζακ, εγώ δεν θυμάμαι να έχω ακούσει, μπορεί να θυμάμαι λάθος βέβαια...

Ανήρ Πάφιος είπε...

"και δυσκολα μπορεί κάποιος να ελέγξει τόσες συνιστώσες για να παραμείνουν σιωπηλές"
Μόλις δημοσίευσα το σχόλιο σκέφθηκα ένα τρόπο, όχι τόσο σίγουρο, lots lots lots of money!! (Ίσως με την μέθοδο των μοιρασμένων δεκαχιλλιαρων) :D

Ανήρ Πάφιος είπε...

Το πρωί πάντως η κοπέλα του ΑΛΤΕΡ που ήταν στο νοσοκομέιο "Ευαγγελισμός" τόνισε στο δελτίο ειδήσεων, ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία κρατήθηκαν μακριά κατά επιθύμια και του ιδίου. Είπε όμως ότι τον είδε τον Ζαχόπουλο στο φορείο, όπου φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος και αδυνατισμένος.

[Πλανο του πάντως δεν έδειξε]

Related Posts with Thumbnails